Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε από το Παρίσι και δεν πίστευε στα μάτια της: «Υπό διάλυση όλα»
Showbiz

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε από το Παρίσι και δεν πίστευε στα μάτια της: «Υπό διάλυση όλα»

Κακοκαιρία Ελπίδα: Δεν πίστευε στα μάτια της η Αθηνά Οικονομάκου κατά την επιστροφή της από το Παρίσι!

Τις προηγούμενες ημέρες η ηθοποιός και επιχειρηματίας ταξίδεψε στη Γαλλική πρωτεύουσα και αν και ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή της νωρίτερα κακοκαιρία δεν της επέτρεψε να γυρίσει στην ώρα της.

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε την ταλαιπωρία της με τους followers της. Πιο συγκεκριμένα τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» επηρέασαν την ηθοποιό, αφού ακυρώθηκε η πτήση της από το Παρίσι στην Αθήνα, όπως την ενημέρωσε η αεροπορική εταιρεία μέσω μηνύματος.

Σύμφωνα με την ίδια, οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" δεν πραγματοποιούνταν και δεν είχε καμία ενημέρωση για το πότε θα επέστρεφε!

Τελικά τα κατάφερε όμως οι εικόνες που αντίκρισε κατά την επιστροφή της, την απογοήτευσαν αφού δεν είχε δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που άφησε πίσω της η Ελπίδα!

«Μόλις επέστρεψα πριν λίγο και προσπαθώ να φτάσω σπίτι και ελπίζω να φτάσω σύντομα χωρίς κίνδυνο. Υπό διάλυση όλα. Καλή δύναμη σε όλους», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της.

Δες το

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved