Ελένη Μενεγάκη: Η φωτό με τον Πετρή και το επικό τρολάρισμα: «Μέρες τώρα τον κλαίγαμε…»
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτό με τον Πετρή και το επικό τρολάρισμα: «Μέρες τώρα τον κλαίγαμε…»

Σασμός: Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27-01) ο τηλεοπτικός Πετρής.

Ο Κώστας Νικούλι αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της σειράς, τα σπαρακτικά μηνύματα που λαμβάνει αλλά και τον λόγο που δεν αλλάζει το επίθετο του. Μετά το τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια πόζαρε στο πλευρό του κι έκανε το πιο επικό σχόλιο.

«Ποιος το περίμενε …. 3 μέρες τώρα τον ….. κλαίμε και σήμερα είναι εδώ ! Ευγενής , ευχάριστος και πολύ γλυκός @kostasnikouli #eleni #tomegatokalo», σημείωσε η ίδια.

«Δεν θέλω να αλλάξω το επίθετό μου, γιατί θυμάμαι τον εαυτό μου Νικούλι. Θυμάμαι να ονομάζομαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι λίγο αστείο θα έλεγα το τι σε ορίζει και τι σε κάνει Έλληνα ή όχι. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ. Η πρώτη μου γλώσσα είναι τα ελληνικά οπότε γιατί κάποιος μπορεί να με ορίσει και να πει ότι δεν είμαι Έλληνας; Οπότε όταν πήρα την ελληνική υπηκοότητα, ήθελα να κρατήσω το παλιό μου όνομα έτσι ώστε να θυμάμαι»!

Και υπογράμμισε ο τηλεοπτικός Πετρής: «Και στην Αλβανία είμαι ξένος. Ο ξένος θα είναι για πάντα ξένος και νομίζω ότι αυτό είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μας και δε μπορούμε να ξεφύγουμε. Από τη στιγμή που η Ελλάδα με έχει αναγνωρίσει ως Έλληνα, θέλω το έχω αυτό το επώνυμο που είχα εξ’ αρχής. Με το Νικούλι, με αυτό που γνώρισα τον εαυτό μου εξ’ αρχής».

Όσον αφορά για τα μηνύματα που λαμβάνει μετά το τέλος της σειράς, ανέφερε: «Σπαράζει η καρδιά μου, το τι μηνύματα έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Πόσω μάλλον όταν βλέπω τα επεισόδια και τις ερμηνείες των άλλων ηθοποιών, ανατριχιάζω και από τη μία νιώθω άσχημα… Νομίζω ότι καλύτερος τρόπος για να φύγει αυτός ο χαρακτήρας δεν θα υπήρχε. Φεύγει με έναν ένδοξο τρόπο. Για μένα τελειώνει με τον πιο όμορφο τρόπο, γιατί βλέπω και την αγάπη του κόσμου και των συνεργατών μου. Βλέπω αυτά που λένε και δηλώνουν είναι αλήθεια και μόνο χαρά μπορεί να μου δώσει αυτό».

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved