Θάνος Τοκάκης: «Ακόμη παλεύω να βρω τις ισορροπίες μου»
Showbiz

Θάνος Τοκάκης: «Ακόμη παλεύω να βρω τις ισορροπίες μου»

Για την σύζυγό του Βίκυ Παπαδοπούλου και όσα αγαπάει σε εκείνη μίλησε ο Θάνος Τοκάκης.

Στο παρελθόν είχες δηλώσει ότι πριν γνωρίσεις τη σύζυγό σου, Βίκυ Παπαδοπούλου, πίστευες πως θα έμενες μόνος σου στη ζωή. Αλήθεια, τι αγαπάς σε εκείνη;

Η Βίκυ είναι πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, σχεδόν το ζηλεύω αυτό. Επίσης, δεν είναι καθόλου αγχωτική και λειτουργεί σαν δίχτυ στη σχέση μας. Ποτέ δεν λέει ότι κάνει κάτι για εμένα, για τη σχέση μας. Το κάνει χωρίς να το πει, αθόρυβα. Το ότι επιστρέφω στο σπίτι κι εκεί με περιμένει ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ζωτικής σημασίας για μένα.

Παντρευτήκατε πολύ γρήγορα, ενώ δεν δημοσιοποιήσατε τη σχέση σας στα media.

Ναι. Ήταν από την αρχή μια κοινή μας επιλογή και ακόμη το ίδιο πιστεύουμε και κάνουμε. Τα εν οίκω μη εν δήμω.

Πιστεύεις ότι ζούμε στην ψευδαίσθηση των social media;

Φυσικά! Χτίζονται προσωπικότητες μέσω των social media.

Η ψυχοθεραπεία που έκανες για τέσσερα χρόνια σε έχει βοηθήσει;

Με βοήθησε να δείχνω κατανόηση στον εαυτό μου. Ωστόσο, ακόμη παλεύω να βρω τις ισορροπίες μου. Κάποιες φορές νιώθω μεγάλες ενοχές ή, το ακριβώς αντίθετο, πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος. Προσπαθώ λοιπόν να κατακτήσω αυτή την ισορροπία.

Τι σημαίνει ευτυχία για σένα;

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι την αγγίζεις: Ναι, υπάρχουν τέτοιες στιγμές. Αυτό που προσπαθώ να μάθω είναι να ζω το τώρα. Το κατάφερα πολύ μεγάλος, στα 30 μου, όταν έκανα μια βουτιά στη θάλασσα και δεν σκέφτηκα τίποτα πέρα από την ίδια τη βουτιά. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έζησα τη στιγμή. Έστω και για αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο. Αυτό προσπαθώ με κόπο να κάνω κάθε μέρα στη ζωή μου. Οι άνθρωποι έχουμε χάσει την επαφή με τα συστατικά μας κομμάτια, είμαστε τόσο στρεσαρισμένοι που ακόμα και την μπουκιά που τρώμε δεν τη γευόμαστε πραγματικά.

Τι θα ήθελες να σου φέρει η ζωή από εδώ και πέρα;

Να είμαι ήρεμος και να υπάρχει αλληλοκατανόηση με τους ανθρώπους που αγαπώ. Να πορευτώ μαζί τους και όπου μας βγάλει.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved