Δημήτρης Καταλειφός: Ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια και οι πικρίες που έχει βιώσει στο χώρο
Showbiz

Δημήτρης Καταλειφός: Ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια και οι πικρίες που έχει βιώσει στο χώρο

Ο Δημήτρης Καταλειφός έδωσε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων γιατί δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια αλλά και γιατί πιστεύει πως η τηλεόραση έχει κάνει κακό στην κοινωνία.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τα δύο του βιβλία. «Από μικρός είχα έφεση στο γράψιμο. Στην καραντίνα, μου βγήκε σε συνδυασμό με άλλα προσωπικά πράγματα, όπως ο χαμός της μητέρας μου, και έτσι άρχισα να ξαναγράφω», είπε και πρόσθεσε πως τα εξώφυλλα των βιβλίων είναι δικά του σχέδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια της ζωής του, τον θάνατο της μητέρας του. «Όταν έχασα τη μητέρα μου, την ίδια μέρα είχα παράσταση και ήθελα να παίζω, μάλιστα αφιέρωσα την παράσταση σε εκείνη» δήλωσε, επισημαίνοντας πως στις δύο καραντίνες είχε το χρόνο να σκεφτεί τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και να καταλάβει «πόσο παρόντες, είναι οι απόντες στη ζωή μας».

«Δεν είμαι πλασμένος για να δημιουργήσω οικογένεια. Δεν κατάλαβα πως από τα 30 έφτασα στα 50 μου χρόνια, και κάπως έτσι παραμέλησα αυτό το κομμάτι της ζωής μου», αποκάλυψε.

Ερωτηθείς για τον χώρο του θεάτρου είπε πως πρόκειται για έναν χώρο σκληρό και ανταγωνιστικό. «Είναι σα να δίνεις μονίμως εξετάσεις. Έχω βιώσει πικρίες. Σημασία έχει να μπορείς να ξανασηκωθείς» δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως έχει τύχει να παρατήσει 2-3 μέρες μια δουλειά έως ότου κατευνάσουν τα νεύρα του και ύστερα επέστρεψε.

«Η προτεραιότητα μου ήταν πάντοτε το θέατρο. αν δεν μπορούσα να συνδυάσω τις πρόβες με την πρόταση για τηλεόραση, τότε δεν την δεχόμουν» δήλωσε και πρόσθεσε πως παρακολουθεί τηλεόραση, «αλλά όταν το κάνω για πολλή ώρα, αισθάνομαι πως κάνω κάτι κακό» συμπλήρωσε.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Πάμε Δανάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved