Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της, Χριστιάνα ντύνεται με τα ρούχα της – Ποια τα φοράει καλύτερα;
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της, Χριστιάνα ντύνεται με τα ρούχα της – Ποια τα φοράει καλύτερα;

Πηγή έμπνευσης ακόμη και για το στιλ της φαίνεται πως αποτελεί η Νατάσα Θεοδωρίδου για την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα!

Μαμά και κόρη είναι δεμένες πολύ με τη σχέση τους να είναι όχι απλά μαμάς – κόρης αλλά και φιλική. Πώς κάνουν λοιπόν δυο φίλες και ανταλλάσσουν ρούχα;

Έτσι κάνουν κι εκείνες! Για την ακρίβεια η Χριστιάννα μπαίνει συχνά στο dress room της διάσημης μαμάς της και δανείζεται ρούχα!

«Δεν μπόρεσα να αντισταθώ», γράφει η Χριστιάνα Μπέτα στην ανάρτηση με το φόρεμα της μαμάς της, το οποίο η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει φορέσει σε παλαιότερη εμφάνισή της. Ενώ σε μια ακόμη φωτογραφία πάλι φορώντας ένα ακόμη φόρεμα της, σημείωσε: «Το πήρα από τη μαμά μου».

Και για τα λέμε και όπως είναι τα πράγματα σε αυτές τις φωτογραφίες οπού μαμά και κόρη έχουν ποζάρει με το ίδιο φόρεμα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αφού η καθεμία το αναδεικνύει άψογα με τον δικό της τρόπο!

Δες τις φωτό στη gallery

Η Χριστιάνα Μπέτα, η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου μένει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα, όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για να επισκεφθεί τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ίδια είναι 26 ετών, με στυλ πολύ εντυπωσιακό, αφού, όπως φαίνεται και από το παρουσιαστικό της, της αρέσει πολύ να φροντίζει τον εαυτό της και να αναδεικνύει το σώμα της, με τα αγαπημένα της ρούχα. Η Χριστιάνα Μπέτα έχει σπουδάσει νομική, όμως φαίνεται ότι την έχουν κερδίσει οι τέχνες και ιδιαίτερα εκείνη της ζωγραφικής. μιας και η ίδια παρουσιάζει τους πίνακες της πολύ συχνά μέσα από τα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved