Σιαμπάνη: Συγκλονίζει μιλώντας για τις δραματικές ώρες της μαμάς της μέσα στο τρένο που συγκρούστηκε
Showbiz

Σιαμπάνη: Συγκλονίζει μιλώντας για τις δραματικές ώρες της μαμάς της μέσα στο τρένο που συγκρούστηκε

Συγκλονίζει η περιγραφή της Ιωάννας Σιαμπάνη μιλώντας για τις δραματικές στιγμές που έζησε η μαμά της, καθώς βρισκόταν μέσα στο τρένο που συγκρούστηκε με προορισμό της Θεσσαλονίκη την ημέρα της κακοκαιρίας.

Συγκινημένη αποκάλυψε πως η μητέρα της χτύπησε ενώ αργότερα σκεφτόταν αν της είπε σε αυτό το τηλεφώνημα πόσο την αγαπάει!

«Η μητέρα μου είχε έρθει στην Αθήνα να με επισκεφθεί. Μένει στη Λάρισα, από εκεί από όπου κατάγομαι. Επειδή έπρεπε να επιστρέψει, ο πιο ασφαλής τρόπος που μπορούσαμε να σκεφτούμε ήταν το τρένο. Μου είπε ότι ξεκίνησε, αλλά σε κάποια φάση, μετά από μία ώρα, μου τηλεφώνησε ξανά για να μου πει ότι χάλασε η μηχανή του τρένου. Όπως μου περιέγραψε, κλείδωσαν οι πόρτες, δε μπορούσαν να βγουν, κόπηκε και η θέρμανση. Άρχισαν να κρυώνουν και να αναρωτιούνται τι γίνεται. Όσοι είχαν στις τσάντες τους φαγώσιμα, άρχισαν να το μοιράζουν, ρεύμα δεν είχαν, οπότε τελείωνε και η μπαταρία στα τηλέφωνά τους», είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε ένας άγνωστος αριθμός και ακούω τη φωνή της μητέρας μου, η οποία με το ζόρι μιλούσε. Σκέφτηκα ότι κάτι έχει συμβεί, μου κόπηκαν τα πόδια. Τη ρώτησα με αγωνία πού βρίσκεται και μου είπε ότι τους είχε χτυπήσει ένα τρένο. Με έπιασαν τα κλάματα. Την ώρα που έγινε η σύγκρουση, η μητέρα μου ήταν κουλουριασμένη στο κάθισμα επειδή κρύωνε. Έφυγε με το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, με αποτέλεσμα να πρηστεί όλη η δεξιά πλευρά της, το μάτι της να έχει κλείσει και η σπονδυλική στήλη υπέστη τραυματισμό».

«Οι άνθρωποι του τρένου ήταν άφαντοι, δεν υπήρχε κανείς να τους βοηθήσει. Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, δεν τους έδωσαν φαγητό και την επόμενη ημέρα το πρωί, τους είπαν να αφήσουν τα δωμάτιά τους γιατί έτσι ήταν η συνεννόηση με τα τρένα. Μετέφεραν τους επιβάτες στον πλησιέστερο σταθμό τρένων, ώστε να πάνε σπίτια τους. Εκεί έμειναν όρθιοι 5 ώρες τουλάχιστον και οι υπάλληλοι του σταθμού δεν ήταν ενημερωμένοι και τους είπαν να πληρώσουν εισιτήριο» τόνισε στη συνέχεια.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved