Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο κέντρο αισθητικής που διατηρεί
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο κέντρο αισθητικής που διατηρεί

Διάρρηξη σημειώθηκε στο κατάστημα αισθητικής που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Στικούδη, με έναν άνδρα να καταφέρνει να αποσπά χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ και δύο tablet.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα» η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ότι ο συναγερμός χτύπησε περίπου στις 22:30, με τον δράστη να καταφέρνει να μπαίνει στο χώρο από το φωταγωγό της πολυκατοικίας.

«Χτύπησε ο συναγερμός και τον βλέπαμε και ζωντανά στα κινητά μας» σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη, υπογραμμίζοντας ότι ο δράστης δεν έφυγε από το ίδιο σημείο.

Όπως σημείωσε η Κατερίνα Στικούδη, οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο, όμως δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

«Δεν υπήρξαν υλικές ζημιές, μόνο τα χρήματα και τα tablet, όμως είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει στον οποιοδήποτε αυτό» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη, υπογραμμίζοντας ότι πέρασε αρκετά καλά στο J2US και τονίζοντας ότι θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί μαζί του.

Όπως αποκαλύπτουν και τα πλάνα του βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ένας άνδρας μπήκε στο κατάστημα, πήγε στο ταμείο απ' όπου και απέσπασε 500 ευρώ και αμέσως μετά δύο τάμπλετ. Χρειάστηκε μόλις 1,5 λεπτό για να τα καταφέρει και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Παρ' όλο που οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της άμεσης δράσης έφτασαν αμέσως στο σημείο, ο άγνωστος άντρας κατάφερε να διαφύγει από την πίσω πόρτα χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved