Πάνος Νάτσης: Αναβάλλονται οι παραστάσεις που πρωταγωνιστούσε – Η ανακοίνωση του θεάτρου
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Αναβάλλονται οι παραστάσεις που πρωταγωνιστούσε – Η ανακοίνωση του θεάτρου

Πάνος Νάτσης:  Συγκλονισμένοι είναι οι συνεργάτες του ηθοποιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01) στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά το τραγικό αυτό γεγονός οι Θεατρικές Σκηνές ανακοίνωσαν πως οι παραστάσεις του θεατρικού στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

«Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΛΙΨΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΑΝΟ ΝΑΤΣΗ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΩΡΑ, ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ''ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ... ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!'', ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΒΗ, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Νωρίτερα η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου Ήβη μιλώντας στην εκπομπή Τι λες τώρα; συγκλονισμένη αναφέρθηκε στον ηθοποιό με τον οποίο επί τρία χρόνια συνεργαζόταν στην παράσταση και το κλίμα που επικρατεί.

«Είναι σοκαριστικό, είναι μία τραγική ημέρα η σημερινή. Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας σήμερα το πρωί και πραγματικά δεν το πίστευα, έχουμε σοκαριστεί όλοι… Ήταν ένα παιδί όλο ζωή, έκανε τις πλάκες του, ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι πάρα πολύ», είπε.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με τον Θεοδόση Πάνου, σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στη κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται να έχει γίνει παραβίαση προτεραιότητας, ωστόσο κανείς δε ξέρει ακόμη ποιος την έκανε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved