Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου: «Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, εκσφενδονίστηκε»
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου: «Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, εκσφενδονίστηκε»

Νέα εξέλιξη στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον μόλις 31 ετών ηθοποιό, Πάνο Νάτση.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01) όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στη κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να σκοτωθεί ακαριαία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου για την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

«Γεγονός είναι ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Εκσφενδονίστηκε ο άτυχος νέος, πρόκειται για ένα νέο παιδί, πολύ σοβαρό καλλιτέχνη, αγαπητός, άνθρωπος με ταλέντο στην υποκριτική. Ο θάνατος κατά πάσα πιθανότητα ήταν ακαριαίος. Το υλικό που θα συλλεχθεί να μας δώσουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα. Ο οδηγός του φορτηγού έχει καταθέσει.

Ο άνθρωπος υποστηρίζει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται και σε εμάς, ότι την ώρα που πήγαινε στη Δεληγιώργη είδε ξαφνικά την μηχανή και δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Αυτό υποστηρίζει η μια πλευρά, αυτόπτες μάρτυρες στις 6.30 το πρωί δεν υπήρχαν παρά ένα αυτοκίνητο που ήταν πίσω από το φορτηγό, ο οποίος όμως άκουσε μόνο το μπαμ. Ο οδηγός του φορτηγού έκανε τα δέοντα, Από εκεί και πέρα ο πραγματογνώμονας θα μας πει ακριβώς τι έχει συμβεί και χάθηκε ένας νέος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved