Νικόλας Ράπτης-Σταύρος Σβήγκος: «Έχουμε χημεία, το θέμα είναι να πει το ίδιο και ο κόσμος»
Showbiz

Νικόλας Ράπτης-Σταύρος Σβήγκος: «Έχουμε χημεία, το θέμα είναι να πει το ίδιο και ο κόσμος»

Ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος μάς προσκαλούν κάθε Σάββατο στις 20.00 στον ΑΝΤ1, στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Οι δύο παρουσιαστές του σόου μίλησαν για τη μεταξύ τους συνεργασία και μας αποκάλυψαν τι τους άγχωσε όταν ανέλαβαν την παρουσίαση. Ακόμη, σχολίασαν την κριτική επιτροπή.

Αρχικά θα ήθελα να μου πείτε πώς προέκυψε η συνεργασία σας με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»...

Ν.Ρ.: Βρισκόμουν ήδη στο δυναμικό του καναλιού, οπότε κλήθηκα να περάσω από δοκιμαστικό για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Πέρασα και από δεύτερο δοκιμαστικό, όπου εκεί έκανα και με τον Σταύρο και, αν θυμάμαι καλά, αρχές Σεπτεμβρίου με φώναξαν να μου ανακοινώσουν ότι θα αναλάβουμε την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Σ.Σ.: Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν εάν θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο και εάν θα ήθελα να περάσω από ένα δοκιμαστικό. Έτσι κι έγινε. Ύστερα από κάποιες ημέρες, αφού είχα πάει στο δοκιμαστικό, με πήραν ξανά τηλέφωνο και μου πρότειναν επίσημα τη δουλειά.

Ήταν δική σας ιδέα να είστε μαζί στην παρουσίαση ή σας το πρότειναν;

Ν.Ρ.: Όπως προανέφερα, κάναμε δοκιμαστικό μαζί αλλά και μόνοι μας. Φαντάζομαι ότι πιθανώς να άρεσε ο συνδυασμός. Μας το πρότειναν ουσιαστικά.

Σ.Σ.: Μου το πρότειναν, και π αλήθεια είναι ότι χάρηκα πάρα πολύ όταν μου είπαν το όνομα του Νικόλα.

Η μεταξύ σας συνεργασία πώς είναι; Έχετε χημεία;

Ν.Ρ.: Είχαμε συνεργαστεί και το καλοκαίρι στο «Παίξτε μπάλα» για το Euro, οπότε είχε φύγει η αμηχανία της πρώτης επαφής. Είχαμε περάσει ήδη αρκετές ώρες μαζί, οπότε γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον.

Σ.Σ.: Προσωπικά, χάρηκα πάρα πολύ και μου αρέσει να συνεργάζομαι με τον Νικόλα, γιατί έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, γεμάτη αγάπη και συνεννόηση. Για εμένα έχουμε χημεία, το θέμα είναι να πει το ίδιο και ο κόσμος.

Υπάρχει κάτι που σας άγχωσε όταν αναλάβατε πια το σόου αυτό;

Ν.Ρ.: Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» είναι ένα μεγάλο σόου και πολύ απαιτητικό όσον αφορά τα γυρίσματα. Μέχρι να ξεκινήσουμε, αλλά και στις 2-3 πρώτες εγγραφές είχα άγχος για το πώς θα στηθούμε, πώς θα διαχειριστούμε τους διαγωνιζόμενους, ποιος θα είναι ο ρόλος μας. Μετά τη δεύτερη εγγραφή θεωρώ ότι όλα ήταν υπέροχα μέσα μου.

Σ.Σ.: Ναι. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη δουλειά, είχα δημιουργικό άγχος. Μετά είχα κάποιες σκέψεις εάν θα μου κάνει καλό ή κακό στη βασική μου δουλειά και εάν θα μπερδευτεί ο κόσμος με την κύρια ιδιότητά μου. Αλλά αυτές είναι σκέψεις τελικά που υπάρχουν μόνο στο δικό μου κεφάλι.

Ποια είναι η δική σας πινελιά και το προσωπικό σας στοιχείο στην παρουσίαση;

Ν.Ρ.: Στην παρουσίαση βάζεις τον χαρακτήρα σου. Η δική μας δουλειά είναι λίγο δύσκολη, γιατί έχεις να διαχειριστείς όχι μόνο τη χαρά, που είναι κάτι εύκολο, αλλά και τη στεναχώρια του διαγωνιζόμενου που δεν περνάει στην επόμενη φάση, οπότε πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και υποστηρικτικός.

Σ.Σ.: Το ότι απλά προσπαθούσα να είμαι καθαρά ο εαυτός μου, να αφουγκράζομαι τον Νικόλα και όλο το περιβάλλον, για να είμαστε όλοι μαζί σε αυτό δημιουργικοί και να κάνουμε ο ένας στον άλλον το εργασιακό περιβάλλον ευχάριστο. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο οι τηλεθεατές έδειξαν να αγκαλιάζουν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Τι είναι αυτό που τους κέρδισε κατά τη γνώμη σας;

Ν.Ρ.:Είναι ένα οικογενειακό σόου, ξεκινάει στις 20.00 και έχει πολλά πράγματα να δεις. Είναι ένα πρόγραμμα που μπορούν να το παρακολουθήσουν ευχάριστα και παιδιά. Θυμάμαι και εγώ τον εαυτό μου να το βλέπω όταν ήμουν στο λύκειο και θεωρώ ότι, όσο προχωράμε στα επεισόδια, τόσο θα γίνεται ακόμη καλύτερο. Είχε να παρουσιαστεί χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, οπότε -συγκριτικά με τα ριάλιτι που κυκλοφορούν- είναι μια διαφορετική πρόταση για όσους θέλουν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν κάτι άλλο.

Σ.Σ.: Είναι ένα σόου που δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να ανέβουν σε μια σκηνή που μπορεί να τους παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα και να δώσουν απλόχερα το ταλέντο τους σε όλο τον κόσμο. Και ο κόσμος είναι εκεί για να το δεχτεί.

Ένα σχόλιο και για την κριτική επιτροπή;

Ν.Ρ.: Δεν τους γνώριζα, εκτός από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί. Είναι όλοι τους εξαιρετικά παιδιά και χαρακτήρες, πολύ ευγενικοί και επικοινωνιακοί και φυσικά ο καθένας εξαιρετικός στον τομέα του.

Σ.Σ.: Είναι η πιο τρυφερή επιτροπή που έχω συναντήσει, δίνοντας τις συμβουλές τους στους διαγωνιζόμενους με φροντίδα και αγάπη.

Ποιος πιστεύετε πως είναι ο πιο αυστηρός και ποιος ο λιγότερο;

Ν.Ρ.: Ο πιο αυστηρός είναι η Ελενα Χριστοπούλου και ο λιγότερο αυστηρός ο Τάκης Ζαχαράτος, που, αν ήταν στο χέρι του, θα τους περνούσε όλους.

Σ.Σ.: Ο καθένας έχει τις δικές του στιγμές ανάλογα με το κάθε act. Όλοι πέρασαν από αυστηρές κριτικές προς τους διαγωνιζόμενους, αλλά νομίζω πώς το όνομα βγήκε στην Έλενα.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved