Σόλων Τσούνης: «Δεν νομίζω ότι οι οικογενειακές σχέσεις είναι πιο δύσκολες από τις προσωπικές»
Showbiz

Σόλων Τσούνης: «Δεν νομίζω ότι οι οικογενειακές σχέσεις είναι πιο δύσκολες από τις προσωπικές»

Ο Σόλων Τσούνης εκτός από τις Άγριες μέλισσες πρωταγωνιστεί και στη σειρά της ΕΡΤ1 «Ποιος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου».

Ο ίδιος μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για το αν τελικά, οι οικογενειακές σχέσεις είναι οι πιο δύσκολες.

Φέτος σας είδαμε και στη σειρά της ΕΡΤ1 «Ποιος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου»

«Ναι, μια πολύ ωραία παραγωγή και εξαιρετική συγκυρία και συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη. Είχα τη χαρά και την τύχη να ερμηνεύσω τον Γεώργιο Βιζυηνό στο συγκλονιστικό αυτό διήγημά του. Ηταν ένα υπέροχο ταξίδι σε όλο του το λογοτεχνικό έργο, αλλά και στην πολύ ιδιαίτερη τραγική ζωή του. Όπως πάντα, ο Μανούσος Μανουσάκης φέρνει καινούργιες ιδέες. Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί με τρεις σπουδαίους Έλληνες και να κάνει μίνι σειρές. Και εδώ φαίνεται η εξυπνάδα του να επικοινωνήσει αυτά τα σπουδαία έργα στους νέους ανθρώπους, να έρθουν σε επαφή με αυτούς τους συγγραφείς. Για μένα αισιόδοξη ένδειξη ήταν το γεγονός ότι στο Twitter είχε γίνει πρώτο και δεύτερο trend η σειρά».

- Το θεατρικό έργο στο οποίο παίζετε φέτος έχει στο επίκεντρο τους οικογενειακούς δεσμούς. Τελικά, οι οικογενειακές σχέσεις είναι οι πιο δύσκολες;

«Δεν νομίζω ότι οι οικογενειακές σχέσεις είναι πιο δύσκολες από τις προσωπικές. Έχει να κάνει με το πόσο καλά είναι δομημένες οι σχέσεις της κάθε οικογένειας. Κάποιες είναι προβληματικές και κάποιες άλλες έχουν ως βάση και γνώμονά τους την αγάπη και την επικοινωνία. Εξαρτάται, λοιπόν, από την οικογένεια».

- Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν λέτε εσείς τη λέξη «οικογένεια»;

«Σκέφτομαι τη δική μου οικογένεια, που είναι πολύτεκνη. Έρχονται στο μυαλό μου η αγάπη, η χαρά και η υγεία».

- Αρχικά σπουδάσατε φωτογραφία και στη συνέχεια πίσω μέρος του μυαλού σας υπάρχει η σκέψη κάποια στιγμή να ασχοληθείτε και με τη σκηνοθεσία;

«Περνάει συχνά από το μυαλό μου αυτή η σκέψη, αλλά νομίζω ότι είναι κάπου θα γίνει αρκετά αργότερα. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει κι αυτό».

- Είναι αλήθεια ότι μικρός κάνατε γκράφιτι;

«Ναι! Και ζωγράφιζα. Γενικώς, όλες οι ασχολίες μου ήταν γύρω από την τέχνη και τον αθλητισμό».

- Ετοιμάζετε κάτι άλλο, πέρα από τη σειρά και το θέατρο;

«Προς το παρόν, όχι. Επειδή η κατάσταση είναι προβληματική λόγω Covid, δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Το πάω μέρα με τη μέρα...», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved