Γωγώ Αντζολετάκη: Ανέβασε βίντεο με την πιο συγκινητική ιστορία που θα διαβάσετε σήμερα!
Showbiz

Γωγώ Αντζολετάκη: Ανέβασε βίντεο με την πιο συγκινητική ιστορία που θα διαβάσετε σήμερα!

Η Γωγώ Αντζολετάκη δεν χρειάζεται συστάσεις. Σήμερα, μας χάρισε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook μία πολύ όμορφη ιστορία που μας δίνει ελπίδα ότι εκεί έξω υπάρχει πραγματική φιλία, αγάπη και χαρά. 

Η αγαπημένη ηθοποιός φανερά συγκινημένη και η ίδια με το βίντεο που είδε, θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους εκφράζοντας τα δυνατά της συναισθήματα που της προκάλεσε η προβολή του βίντεο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, πρωταγωνιστεί μία μπάντα πνευστών η οποία έχει βρεθεί κάτω από το σπίτι μιας φίλης της που μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει μία σοβαρή ασθένεια. Και μόνο η κίνηση αυτών των μουσικών έφτιαξε τη μέρα στην κοπέλα και έδωσε φυσικά σε όλους εμάς μαθήματα αγάπης και καλοσύνης.

Η Γωγώ Αντζολετάκη έγραψε στην ανάρτησή της:

"Ένα από τα πιο συγκινητικά... τα πιο ανθρώπινα... τα πιο ευεργετικά για την ψυχή πράγματα, που έχω δει στη ζωή μου!

Σήμερα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στην οδό Μηθύμνης στην πλ. Αμερικής. Η μπάντα πνευστών ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ να κάνει "καντάδα" σε μια φίλη τους ( με σοβαρή ασθένεια) που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. Και βούιξε ο τόπος από υπέροχες μουσικές, κι η άρρωστη κοπέλα ψηλά απ' το μπαλκόνι της γ ε λ ο ύ σ ε... κι ο κόσμος που περνούσε απολάμβανε τ' ακούσματα εκστατικός, κι από παντού ανάβλυζε το ακριβό άρωμα της χαράς και της αγάπης. Αχ, Χριστέ μου... Πόσο όμορφος μπορεί να είναι ο κόσμος σου, όταν εκφράζεται από τόσο όμορφους ανθρώπους!".

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Γωγώ Ατζολετάκη: «Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου» (video)

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Γωγώ Ατζολετάκη

Συγκινεί ο Ντίνος Καρύδης: «Η φίλη μου, η Γωγώ Ατζολετάκη μου έσωσε τη ζωή…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved