Αλίνα Κωτσοβούλου: «Αν κάποιος δεν με καταλάβει, δεν... σκάω καθόλου. Είμαι άλλος χαρακτήρας»
Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Αν κάποιος δεν με καταλάβει, δεν... σκάω καθόλου. Είμαι άλλος χαρακτήρας»

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μετράει πολλές επιτυχίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει υπάρχει σε κανάλι που να ένιωθε ανασφάλεια και για το αν την αφορά το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας.

Πώς είναι το να δουλεύεις για ένα κανάλι που στηρίζει τόσο τις σειρές τα τελευταία χρόνια;

Υπέροχο, είναι μία ομάδα και ένα κανάλι που μας υποστηρίζουν. Υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα και αυτό μου δημιουργεί ασφάλεια. Δεν είναι αυτονόητα όλα αυτά στη δουλειά μας.

Πόσα χρόνια μετράς στον χώρο; Εχεις υπάρξει σε κανάλι που να νιώθεις ανασφάλεια;

Το 1991 μπήκα στη δραματική, το 1993 τελείωσα, είμαι περίπου στα 28 χρόνια! Είναι όλη μου η ζωή αυτή η δουλειά... Οπότε έχω νιώσει ότι δεν υπολογίζεται η δουλειά που κάνω, έχω νιώσει το ότι «αν δεν είσαι εσύ, θα είναι κάποια άλλη». Εχω νιώσει πολλά καλά, αλλά και κακά. Τώρα που το σκέφτομαι πάντως, δεν έχω καταλάβει ότι δουλεύω τόσα χρόνια... Κάνω πολλά πράγματα διαφορετικά που ο κόσμος δεν γνωρίζει κιόλας, αλλά δεν με πειράζει, για να είμαι ειλικρινής...

Το κομμάτι δηλαδή της αναγνωρισιμότητας δεν σε αφορούσε;

Καθόλου, ήθελα να εκφραστώ από τη δουλειά μου... Δεν με νοιάζει καθόλου αυτό το κομμάτι. Τώρα που το βιώνω έντονα με τη σειρά, το απολαμβάνω, αλλά αν κάποιος δεν με καταλάβει, δεν... σκάω καθόλου. Είμαι άλλος χαρακτήρας.

Σου έχει κάνει κακό στη δουλειά σου;

Ισως, αλλά για μένα είναι το παν να κάνω καλά τη δουλειά μου και να αμείβομαι από αυτό. Για πολλούς ίσως είναι ένα εργαλείο δουλειάς, για μένα όχι. Το να με αναγνωρίσει κάποιος στον δρόμο μου είναι χαρά σαν να παίρνω ένα γλειφιτζούρι στο περίπτερο. Η αναγνωρισιμότητα δεν μου λύνει τα βιοποριστικά μου θέματα, οπότε είναι κάτι ευχάριστο, απλά μέχρι εκεί.

Σαν μαμά που είσαι σε φρικάρουν πολύ περισσότερο όλα αυτά που γίνονται με τα περιστατικά βίας-σεξουαλικής παρενόχλησης σε κορίτσια;

Δεν φρικάρω καθόλου, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται. Πιστεύω πολύ στην οικογένεια, στην προετοιμασία, στον θεό. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, κάνω τον σταυρό μου και θεωρώ ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά μας να αμύνονται, να φεύγουν από κακοποιητικές συμπεριφορές. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη μέσα από όρια και κανόνες, πρέπει να υπάρχει μία Βάση και ασφάλεια για να επιστρέφει κάποιος σε ένα μέρος όταν κάνει τα λάθη του.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved