Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν υπάρχουν διακρίσεις στην ομάδα»
Showbiz

Παύλος Σταματόπουλος: «Δεν υπάρχουν διακρίσεις στην ομάδα»

Ο Παύλος Σταματόπουλος βρίσκεται για ακόμη μία σεζόν στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς καταφέρνουν κάθε χρόνο να είναι όλο και πιο «δεμένοι».

Φέτος είσαι με την ίδια παρέα σε διαφορετικό κανάλι. Αλλαξε κάτι;

Από τη στιγμή που ήρθαμε στο ΜΕGΑ, αναρωτηθήκαμε αν οι τηλεθεατές θα ακολουθήσουν αυτό που είχαμε στήσει σε ένα άλλο κανάλι. Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να εφησυχάζουμε. Εχουμε μπροστά μας άλλους έξι μήνες. Επομένως ακόμη προσπαθούμε να βελτιώσουμε κι άλλο την εκπομπή. Η ανταπόκριση που έχουμε μας δίνει μια καλή βάση. Φέτος στην παρέα μας προστέθηκε και ο Νίκος Συρίγος, επομένως η παρέα έχει μεγαλύτερη ποικιλομορφία, με περισσότερες απόψεις και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε.

Ολες οι εκπομπές έχουν πια έντονο το στοιχείο της ειδησεογραφικής επικαιρότητας.

Ολες οι εκπομπές ακολουθούν το ρεύμα και αυτό που θέλουν οι τηλεθεατές. Πάντα οι εκπομπές είχαν μια μικρή αναφορά στην ειδησεογραφία, αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησε το #ΜeΤοο, αλλά και η Covid-19, δεν μπορούσαμε και εμείς να ασχοληθούμε επιδερμικά. Η λογική είναι ότι μια ζωντανή εκπομπή εξελίσσεται και ακολουθεί την εποχή.

Καταλήγουμε στο ότι η τηλεόραση που έχουμε είναι αυτή που θέλει ο κόσμος;

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις με βεβαιότητα. Τα δεδομένα που λαμβάνουμε, εννοώ την τηλεθέαση, μας δείχνουν ότι ο κόσμος θέλει να έχει μια σφαιρική εικόνα γι' αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία.

Κάθε χρόνο σας βλέπουμε και πιο «δεμένους» στην εκπομπή. Πώς το καταφέρνετε;

Τον βασικό ρόλο σε αυτό τον παίζει η Σίσσυ Χρηστίδου, που είναι επικεφαλής σε αυτή την παρέα. Δεν υπάρχουν επί της ουσίας διακρίσεις στην ομάδα. Το ότι η Σίσσυ είναι η βασική παρουσιάστρια είναι δεδομένο, αλλά δεν θα την ακούσεις να λέει ποτέ «Παύλο, πες,..». Ολοι συμμετέχουν σε μια κουβέντα επί ίσοις όροις. Επίσης, εγώ με τη Σίσσυ έχω και μια συγγενική σχέση και διαβάζουμε ο ένας τον άλλον με τα μάτια. Σε αυτό το μοτίβο είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγάράκη, γιατί κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν επιβάλλει κάνεις τη γνώμη του στον άλλον.

Πηγή:Real life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved