Άγγελος Λάτσιος: Με αυτή τη φώτο της μαμάς του, Ελένης ξετρελάθηκε – Το τρυφερό μήνυμά του!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Με αυτή τη φώτο της μαμάς του, Ελένης ξετρελάθηκε – Το τρυφερό μήνυμά του!

Ο Άγγελος Λάτσιος ενθουσιάστηκε με μία φωτογραφία της μαμάς του, Ελένης Μενεγάκη στο instagram και δεν δίστασε να τη σχολιάσει!

Ο 19χρονος γιος της παρουσιάστριας είναι αρκετά ενεργός στα social media και δεν ανεβάζει μόνο στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά βλέπει και τους λογαριασμούς των φίλων του και των συγγενών του, όπως αυτός της μαμάς του.

Μία φωτογραφία της τον ξετρέλανε!

Και μπορεί την κακοκαιρία «Ελπίς» να την πέρασε στα Άχλα της Άνδρου με το κορίτσι του, Γαία Μερκούρη, συνεχώς όμως ήταν σε επικοινωνία με τη μαμά του, που ανησυχούσε.

Μάλιστα, η Ελένη μέσα από την εκπομπή της είχε αναφέρει ότι ο γιος της είναι στα Άχλα αν και του είχε πει να φύγει από το νησί μιας και οι μετεωρολόγοι είχαν ανακοινώσει ότι έρχεται η κακοκαιρία Ελπίδα με χιονοπτώσεις που θα είναι έως και την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, όμως εκείνος έκατσε και… απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο.

H Ελένη ανέφερε: «Ο γιος μου πήγε στην Άνδρο την περασμένη εβδομάδα, μεσοβδόμαδα και του λέω φύγε την Παρασκευή γιατί θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο και μου λέει «άντε μωρέ», εγώ δεν έχω δει ποτέ χιόνι στην Άνδρο. Κι όμως παιδιά είχε γεμίσει χιόνι έως κάτω τη θάλασσα, δεν το πιστεύαμε, το έβλεπα και δεν το πίστευα…»!

Ο Άγγελος σχολίασε μία φωτογραφία της Ελένης που ποζάρει με πλατύ χαμόγελο στο χιόνι: «Πόσο λαμπερό χαμόγελο έχεις;;;;» και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του!

Δείτε τη φωτογραφία που τον ενθουσίασε στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved