Νίκος Ασημάκης: Απαντά αν είχε παράλληλη σχέση με την πρώτη σύζυγο του Σεφερλή
Showbiz

Νίκος Ασημάκης: Απαντά αν είχε παράλληλη σχέση με την πρώτη σύζυγο του Σεφερλή

Ο Νίκος Ασημάκης μεσουρανούσε τη χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για όσα θυμάται από τότε και για τους λόγους που σταματήσαμε να τον βλέπουμε στη μικρή οθόνη.

-Ζήσατε τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης. Τι θυμάστε από τότε;

Αρχικά να πούμε ότι έζησα και τη χρυσή εποχή του ραδιοφώνου, καθώς έκανα μια χιουμοριστική εκπομπή στο Geronimo, η οποία πήγαινε πάρα πολύ καλά και γι’ αυτόν τον λόγο μετά με πήραν και στον top fm, όπου έσκιζε τότε. Μετά ασχολήθηκα με την τηλεόραση και έκανα και εκεί μια σατυρική εκπομπή και με είδε ο κύριος Κωνσταντίνου και μου πρότεινε να παίξω σε σειρά μαζί του. Από εκεί και πέρα, το ένα σίριαλ έφερνε το άλλο και πήγε πολύ καλά.

-Γιατί σταματήσαμε να σας βλέπουμε τηλεοπτικά;

Επειδή, όπως σας είπα, παράλληλα ασχολούμουν και με τη μαζική εστίαση, το 2003 άνοιξα ένα beach bar το οποίο πήγαινε ανέλπιστα καλά μέχρι να έρθει η κρίση, είχε πολύ μεγάλες οικονομικές αποδοχές και δεν μπορούσα να το αφήσω για να πάω να κάνω θέατρο ή γυρίσματα. Είχα προτάσεις στην αρχή, τις οποίες αρνήθηκα και με το δίκιο του μετά ο χώρος με ξέχασε. Ήταν δική μου επιλογή, δεν θέλω να αδικήσω κανέναν.

-Την μετανιώσατε αυτή την επιλογή;

Όχι. Ασφαλώς και μου λείπει το παίξιμο, γιατί είναι η τρέλα μου. Ωστόσο, βιοποριστικά δεν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί βλέπω και ανθρώπους με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί εκείνα τα χρόνια και έχουν όλοι χαθεί. Παρόλο που έπαιζα τα πολύ καλά χρόνια, περιουσία από την τηλεόραση δεν έκανα. Ήταν καλά τα χρήματα, αλλά πάντα είχα οικονομική ανασφάλεια και γι’ αυτό ασχολήθηκα παράλληλα και με το άλλο επαγγελματικό κομμάτι.

-Αν σας γινόταν τώρα μια τηλεοπτική πρόταση, θα το σκεφτόσασταν;

Δεν θέλω να το παίζω δύσκολος. Αν ήταν μια πρόταση στην κωμωδία που τόσο αγαπάω, θα πήγαινα, βεβαίως.

-Μιλήστε μου για το Μάρκο Σεφερλή. Τι σας δυσκόλεψε στη συνεργασία σας μαζί του;

Έχω κάνει στην πορεία μου πολύ σημαντικές συνεργασίες και έχω παίξει δίπλα σε πολύ μεγάλα και σπουδαία ονόματα. Θέλω να θυμάμαι μόνο αυτές τις συνεργασίες και σε αυτές να αναφέρομαι. Δεν θέλω να ξανά μιλήσω για την εποχή που έπαιζα με τον Σεφερλή, ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του και έτσι θέλω να μείνει. Μίλησα στο παρελθόν, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω.

-Υπάρχει, ωστόσο, η φήμη ότι υπήρξε μεταξύ σας ένα ερωτικό τρίγωνο, ότι δηλαδή εσείς είχατε παράλληλη σχέση με την πρώτη σύζυγό του, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι. Θέλετε να μου πείτε τι ακριβώς είχε συμβεί;

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια, επειδή από μια μερίδα ανθρώπων υπάρχει μια λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό μου, θα ήθελα για την αποκατάσταση της αλήθειας, για τελευταία φορά να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία, μιας και δεν μου έχει ξανά δοθεί. Εγώ σαν χαρακτήρας και από σεβασμό στον ίδιο μου τον εαυτό, δεν έχω μπει ποτέ ανάμεσα σε ένα υγιές ζευγάρι και ούτε πρόκειται να το κάνω. Έχω οικογενειακές αρχές. Τώρα με μια χωρισμένη γυναίκα, η οποία είχε φύγει και από τη συζυγική εστία, νομίζω ότι όχι μόνο εγώ, αλλά ο καθένας θα μπορούσε να κάνει μαζί της σχέση. Επαναλαμβάνω για να είμαι σαφής, μιλάω για μια χωρισμένη γυναίκα. Επίσης να πούμε ότι εγώ με τον πρώην άντρας της, δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις.

-Επομένως, η σχέση δημιουργήθηκε αφού έληξε η συνεργασία σας;

Έγινε στα τελειώματα της παράστασης, στην οποία παίζαμε όλοι μαζί. Να πούμε σε αυτό το σημείο, ότι ούτε το ότι ήμουν κουμπάρος τους ισχύει. Μέχρι και αυτό έχει βγει. Καμία σχέση. Ας σταματήσει εδώ όλη αυτή η παραφιλολογία.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved