Πάνος Νάτσης: Πενθεί το θέατρο ΗΒΗ - To ηχογραφημένο μήνυμα για την αναβολή των παραστάσεων
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Πενθεί το θέατρο ΗΒΗ - To ηχογραφημένο μήνυμα για την αναβολή των παραστάσεων

Πάνος Νάτσης: Ανείπωτος πόνος, θλίψη και δάκρυα στο τελευταίο «αντίο» για τον 31χρονο ηθοποιό που έχασε τόσο βίαια τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01).

Ο ηθοποιός οδηγούσε στο κέντρο της Αθήνας και στη διασταύρωση Ζήνωνος και Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο ενεπλάκη σε τροχαίο με φορτηγό που μετέφερε μπάζα.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν ακαριαίος ενώ δεν είναι σίγουρο ότι φορούσε κράνος, το οποίο βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης μετά το συμβάν.

Τραγικές φιγούρες φυσικά στην κηδεία όλοι όσοι αγάπησαν τον Πάνο και θα τον θυμούνται πάντα για την αισιοδοξία, το χαμόγελό του, το πηγαίο ταλέντο του και την αγάπη για τη ζωή.

Το θέατρο ΗΒΗ, το τελευταίο θεατρικό «σπίτι» του ηθοποιού πενθεί. Οι παραστάσεις, όπως είναι φυσικό, έχουν αναβληθεί ενώ αν κανείς καλέσει στο τηλέφωνο του θεάτρου μέσω ηχογραφημένου μηνύματος θα ακούσει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να ενημερωθεί για την αναβολή των παραστάσεων.

«Η οικογένεια των θεατρικών σκηνών με τεράστια θλίψη αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο μας συνεργάτη Πάνο Νάτση που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα σε τροχαίο δυστύχημα. Οι παραστάσεις για το “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” στο θέατρο ΉΒΗ αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας», αναφέρει χαρακτηριστικά το ηχογραφημένο μήνυμα της παραγωγής των Θεατρικών Σκηνών.

Διαβάστε επίσης

Το «τελευταίο αντίο» στον Πάνο Νάτση! (photos)

Πάνος Νάτσης: Σήμερα η κηδεία του 31χρονου ηθοποιού – Η επιθυμία της οικογένειάς του

Πάνος Νάτσης: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του ηθοποιού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved