Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά: «Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει»
Showbiz

Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά: «Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει»

Καταρρακωμένη η Ρούλα Κορομηλά από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

«Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει. Τα τελευταία λόγια του Άλκη “παιδιά μη με χτυπάτε άλλο” με έχουν καταρρακώσει… Οι λέξεις του αυτές θα μας στοιχειώνουν για μια ζωή. Τι να πεις σε αυτούς τους γονείς; Υπομονή; Κουράγιο; Λέξεις! Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους που βγήκε βόλτα και δεν γύρισε σπίτι του ποτέ.

Τον σκότωσαν και τους ικέτευε να σταματήσουν. Πόνος. Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν; Πόσο μίσος φωλιάζει στις ψυχές τους; Για μια φανέλα; Για μια ομάδα αφαιρείς τη ζωή του άλλου;

Τη χάσαμε ως κοινωνία τη μπάλα! Τη χάσαμε! Πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα την βρούμε… Μίσος! Ύβρεις! Δολοφονίες! Βιασμού! Κακοποιήσεις! Αδικίες! Κρίμα! Θλίψη! Προβληματισμός!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό. Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της άμεσης δράσης και βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια.

Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Ο 19χρονος, όμως, αιμορραγούσε ακατάσχετα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν την άφιξη του ασθενοφόρου και της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ. Αντίθετα οι δύο φίλοι του άτυχου 19χρονου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved