Νικολάου: Η σχέση του Πορφυράκη με τον γιο της και η δύσκολη στιγμή με τον θάνατο του πατέρα της
Showbiz

Νικολάου: Η σχέση του Πορφυράκη με τον γιο της και η δύσκολη στιγμή με τον θάνατο του πατέρα της

Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Ματίνα Νικολάου σε μία από τις σπάνιες συνέντευξη της, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει ο γιος της με τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη αλλά και η δύσκολη στιγμή με τον θάνατο του πατέρα της.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί, έχει πολλές χαρές αλλά και πολλές αγχωτικές στιγμές. Οι χαρές όμως είναι περισσότερες. Το παιδί μου λέει ότι του λείπω, αλλά χωρίς παράπονο και γκρίνια. Ο γιος μου είναι φιλαράκια με τον σύντροφο μου τον Βασίλη, του μίλησα ανοιχτά για τη σχέση μου, γιατί είναι σε αυτή την ηλικία. Και εγώ και ο γιος μου έχουν πολύ καλή σχέση με τον πατερά του».

Και πρόσθεσε:«Δεν ήρθε κάποιος να αντικαταστήσει τον πατέρα του. Ήταν κάτι εύκολο για τον Βασίλη, ήξερε τι θα πει και τι θα κάνει, τι να συμβουλεύσει τον Παναγιώτη. Ήμουν τυχερή σε αυτό. Η έλλειψη του συντρόφου μου είναι η μητέρα του, γιατί την έχασε στα 18 του. Δεν υπάρχει ηλικία στη σχέση, άλλωστε κι εγώ αισθάνομαι πολύ νέα».

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον πατέρα της:«Ήμουν στην σκηνή, ενώ είχε πεθάνει ο πατέρας μου. Δεν μεγάλωσα μονή μου το παιδί, είχα στήριξη και από την οικογένειά μου και από φίλους. Ούτε εγώ, ούτε ο Βασίλης έχουμε συζητήσει τον γάμο».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved