Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: Η ζωή στο Αίγιο και η δραστηριοποίηση στο χώρο του fitness

Ο Νίκος Aναδιώτης βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της ζωής του, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά του, με την οποία μετακόμισε στο Αίγιο.

Ο ίδιος μίλησε για τη νέα του ζωή στην επαρχία και αν θα επέστρεφε ξανά στην Αθήνα, αν είχε μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε επαγγελματικά;

Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι τηλεοπτικό… Αυτό που ετοιμάζω, είναι σχετικό με το πτυχίο της γυμναστικής ακαδημίας που έχω… Συγκεκριμένα, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στον τομέα του fitness και της γυμναστικής. Ήταν ένα challenge για μένα, γιατί μου αρέσει η γυμναστική για τον εαυτό μου, αλλά δεν ήξερα αν θα μου άρεσε να το κάνω σε άλλους. Το δοκίμασα σε πολύ δικούς μου ανθρώπους και σε φίλους μου και είδα ότι αρέσει και σε μένα και σε εκείνους. Έτσι αποφάσισα να το κάνω επαγγελματικά. Άλλωστε οι παλιοί έλεγαν- και είχαν δίκιο- «μάθε τέχνη κι άσε την και αν πεινάσεις πιάσε την». Δεν έχω και κάποια σούπερ επαγγελματική πρόταση για την τηλεόραση, που επίσης μου αρέσει και ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να μπω σε αυτή την καινούργια δοκιμασία.

Ανοίγεις κάποιο γυμναστήριο στο Αίγιο;

Δεν είναι γυμναστήριο. Θα ήθελα να κάνω τον κόσμο να αγαπήσει το fitness και το να γυμνάζεται σε πολλούς χώρους, όπως στη θάλασσα, στο γήπεδο, στην εξοχή, ή σε έναν χώρο καταρτισμένο με όργανα γυμναστικής. Είναι πιο πολύ personal αυτό το κομμάτι, γιατί σου δίνεται η δυνατότητα να γυμνάζεις το σώμα σου με διαφορετικούς τρόπους συν την ευεξία που σου προφέρει το να μη γυμνάζεσαι στα στεγανά του γυμναστηρίου.

Έφυγες από την Αθήνα μαζί με την οικογένειά σου για να πας στο Αίγιο, προκειμένου να έχετε καλύτερες συνθήκες ζωής;

Κανενός η ζωή δεν είναι εύκολη, ούτε μπορείς να την προγραμματίσεις για να σου γίνει ευκολότερη. Επιλέγεις τις δυσκολίες που θες να αντιμετωπίσεις. Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο οι δυσκολίες της επαρχίας, από της Αθήνας. Η υπερβολική κίνηση, το να μην σε φτάνει ένα 24ωρο να κάνεις πράγματα που μπορείς να είχες πραγματοποιήσει και όλα αυτά να είναι εις βάρος ποιοτικού χρόνου με την οικογένειά σου, είναι κάτι που δεν μου αρέσει.

Στην Αθήνα θα επέστρεφες, αν είχες μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση;

Η αλήθεια είναι αυτή. Αν ήταν κάτι που για τα κριτήρια τα δικά μου και της γυναίκας μου πιστεύαμε ότι άξιζε τον κόπο, θα επιστρέφαμε.

Γιατί φέτος δεν είχες πρόταση για κάποιο σίριαλ, μιας και βλέπουμε τα κανάλια να επενδύουν περισσότερο στη μυθοπλασία;

Μέχρι πέρυσι συμμετείχα, αλλά δεν γίνεται κάθε χρόνο να είσαι στην τηλεόραση. Επιπλέον, όταν θέλω να στήσω κάτι, όπως τώρα στο Αίγιο, θέλω να έχω την υπομονή να το κάνω έτσι όπως το οραματίζομαι.

Το σουβλατζίδικο που είχες ανοίξει στην Αθήνα υπάρχει;

Ναι, υπάρχει δόξα τω Θεώ και μήνα με τον μήνα πηγαίνει καλύτερα. Βέβαια δεν μπορώ να έχω τη φυσική μου παρουσία εκεί, μιας και δεν είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα, αλλά ευτυχώς οι συνεργάτες μου είναι τόσο καλοί και άξιοι, που καταφέρνουν να το λειτουργούν όλο και καλύτερα.

Θα έπαιρνες μέρος ξανά σε κάποια εκπομπή στον ρόλο του σχολιαστή;

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που μπορώ να το κάνω καλά πλέον. Θέλω πάντα να δικαιολογώ τους ανθρώπους, οποιαδήποτε πράξη και αν κάνουν. Όχι ότι οι παρουσιαστές και όσοι συμμετέχουν στις εκπομπές μετά το κουβαλάνε όλο αυτό στο σπίτι τους, απλά εγώ νομίζω ότι δεν είμαι καλός σε αυτό.

Πηγή:ΕΓΩ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved