Σπάνια φωτογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου ντυμένη νύφη στα '70s - Χιλιάδες κόσμος στην εκκλησία
Showbiz

Σπάνια φωτογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου ντυμένη νύφη στα '70s - Χιλιάδες κόσμος στην εκκλησία

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία με την Μαίρη Χρονοπούλου ντυμένη νύφη την δεκαετία των '70s.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες και όμορφες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Εκτός από το ταλέντο της, ήταν και μια αρκετά δυναμική γυναίκα για τα τότε δεδομένα και πορεύτηκε στη ζωή με τον δικό της τρόπο, χωρίς να ακολουθεί τους κανόνες της εποχής.

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός αντιμετωπίζει θέματα υγείας, παραμένει ωστόσο λαμπερή και δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της. Φέτος, μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» μετά από αρκετά χρόνια, ενώ θα εμφανιστεί και στην θεατρική σκηνή μετά από 20 σχεδόν χρόνια στην παράσταση «Η Αυλή Των Θαυμάτων».

Ο Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τη ζωή της Μαίρης Χρονοπούλου και συγκεκριμένα από τον γάμο της με τον τότε δήμαρχο Σπάτων, Δήμο Μπότσαρη.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία από το 1975, απεικονίζεται η ίδια ντυμένη νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, με ένα υπέροχο νυφικό στο στιλ της εποχής.

Όπως αναφέρει ο Αρης Λουπάσης, ήταν τόσο το πλήθος του κόσμου (πάνω από 8.000) για να δει από κοντά νύφη την υπέροχη ηθοποιό, που η Rolls Royce που την μετέφερε με οδηγό τον φίλο της Σταύρο Παράβα δυσκολεύτηκε πολύ να φτάσει μέχρι την Εκκλησία. Έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι τράβηξε δυστυχώς χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved