Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Ποτέ δεν φοβήθηκα τη δουλειά, γιατί με έκανε αυτάρκη»
Showbiz

Αλέξανδρος Μαρτίδης: «Ποτέ δεν φοβήθηκα τη δουλειά, γιατί με έκανε αυτάρκη»

Το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει τον Αλέξανδρο Μαρτίδη μέσα από τον ρόλο του Γιώργη Κουράκου στη «Γη της Ελιάς».

Ο Κύπριος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τις εξελίξεις που θα δούμε στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης της Χάιδως και για το αν του έχει χαριστεί κάτι σε αυτήν τη ζωή.

Τι θα γίνει με τους δολοφόνους της κόρης της Χάιδως; Πρόκειται για συμμορία ναρκωτικών;

Τις εξελίξεις τις έχετε δει. Ξέρουμε ότι ο άντρας της Χάιδως Στεφανέα ήταν μπλεγμένος σε πολλά και σε δουλειές που δεν ήταν νόμιμες.. Είχε πολλά μυστικά και πολλά ψέματα και τα πλήρωσε. Σιγά σιγά, ο Γιώργης θα εξοντώσει πολλούς από τη συμμορία των ναρκωτικών, αλλά θα αργήσουμε να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς, το μεγάλο κεφάλι που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία. Ο Γιώργης προχωρά προσεκτικά για να βρει τα παρακλάδια της οργάνωσης και το ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά χάνεται στη διαδρομή. Είναι θέμα τιμής για αυτόν -και το λέω ξανά-, ζει σε ένα μικρό χωριό και θέλει ως αστυνόμος να ορίζει την περιοχή του και να βρει τον πραγματικό ένοχο. Ο Κουράκος είναι ένας αστυνομικός που δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Ξέρει ότι δεν είναι άτρωτος ή αήττητος, αλλά είναι γενναίος και έχει - επίγνωση των διάφορων κινδύνων. Είναι έξυπνος. Για αυτά τα χαρακτηριστικά : του, άλλωστε, έχει αγαπηθεί τόσο πολύ. Όταν ανέβηκα στην Αθήνα τον Νοέμβριο, - ένιωσα τόσο ωραία, τόσο καλά μέσα μου από τα όμορφα λόγια που μου έλεγαν οι τηλεθεατές στο δρόμο! Και στην Κύπρο, βέβαια, η σειρά έχει υψηλή τηλεθέαση και μεγάλη αποδοχή.· Η Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου κάνουν υπέροχες τηλεοπτικές δουλειές. Τους παρακολουθούσα πάντα, αν και είμαι ηθοποιός που αγαπώ πολύ και το θέατρο.

Σας έχει χαριστεί κάτι σε αυτήν τη ζωή;

Όχι. Δουλεύω από 15 χρόνων. Ποτέ δεν φοβήθηκα τη δουλειά, γιατί με έκανε αυτάρκη. Από επιλογή απασχολούμουν και δοκιμαζόμουν σε διάφορες εργασίας. Ήθελα να αυτονομηθώ οικονομικά από την οικογένεια μου. Είχα ένα σκοπό, να γίνω κύριος του εαυτού μου - και η οικονομική ανεξαρτησία φέρνει ελευθερία. Οι γονείς μου δεν είχαν θέμα να μου παρέχουν και γνώση και ευκολίες, όμως εγώ είχα τη δική μου κοσμοθεωρία.

Εκτός από την υποκριτική, έχετε ταλέντο και στο τραγούδι...

Ο πατέρας μου αγαπά τη μουσική. Όμως; αν και μου αρέσει πολύ το τραγούδι και εκφράζομαι μέσα από αυτό, τελικά με κέρδισε η υποκριτική. Ξεκίνησα σπουδές για να γίνω ηθοποιός, δεν τις ολοκλήρωσα, αλλά επέστρεψα και πάλι στην υποκριτική γιατί κατάλαβα ότι δεν μπορώ μακριά της. Βέβαια, έχω βιώματα με τη μουσική και το τραγούδι, αλλά θεωρώ πως μπορώ να τα εκφράσω και μέσω της τέχνης μου. Από τότε που ξεκίνησα το επαγγελματικό μου ταξίδι στο θέατρο, δεν με θυμάμαι να μην παίζω χειμώνα ή καλοκαίρι σε κάποια παράσταση και παράλληλα σε μια τηλεοπτική σειρά. Για τρία χρόνια έκανα και θέατρο και τηλεόραση μαζί και δούλευα δεκαέξι ώρες την ημέρα, θα ήθελα να έρθω να δουλέψω στην Ελλάδα για ένα χρονικό διάστημα, αλλά η βάση μου είναι πάντα η Κύπρος και η πατρίδα μου η Λεμεσός και πάντα θα επιστρέφω σε αυτήν.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved