Τσούνης: «Υποχρεούμαι να δένομαι και να αγαπώ τους ρόλους που παίζω για να μπορώ να τους υποστηρίξω»
Showbiz

Τσούνης: «Υποχρεούμαι να δένομαι και να αγαπώ τους ρόλους που παίζω για να μπορώ να τους υποστηρίξω»

Ο Σόλων Τσούνης επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του, για όσα του έχει προσφέρει η παρουσία του στο σανίδι και αν έχει φλερτάρει με το κακό.

Επέστρεψες τηλεοπτικά με μια πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση στη σειρά «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Πώς αναμένεται να επηρεάσει τη ζωή των ηρώων ο Δάκης Βασιλείου, τον οποίο υποδύεσαι;

Θα επηρεάσει κυρίως τη ζωή της Δρόσως καθώς, όπως έχετε ήδη δει, είναι ένας Αμερικανός παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός που φτάνει στη Θεσσαλία με σκοπό να γυρίσει μια ταινία. Την πρωταγωνίστρια που ψάχνει τη βρίσκει στο πρόσωπο της Δρόσως. Για τη νεαρή Σταμίρη είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά αυτό προκαλεί μπερδέματα στη σχέση της με τον Κωνσταντή.

Δένεσαι κάθε φορά με τους ήρωες που υποδύεσαι;

Υποχρεούμαι να δένομαι και να αγαπώ τους ρόλους που παίζω για να μπορώ να τους υποστηρίξω. Ο Δάκης είναι ένας διαφορετικός χαρακτήρας από αυτούς που έχω κληθεί να ερμηνεύσω μέχρι τώρα. Έχει άλλο αέρα, άλλη στάση ζωής. Αυτό όμως είναι και το ενδιαφέρον στη δουλειά μας ότι κάθε φορά πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό - ή επιλέγουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, γιατί υπάρχει και η παγίδα να κάνουμε κάτι καλά και στη συνέχεια να μας ζητούν να το επαναλάβουμε. Προσωπικά, δεν μου αρέσει αυτό, προτιμώ να δοκιμάζομαι σε νέους ρόλους.

Ψάχνεις να βρεις κοινά στοιχεία του χαρακτήρα σου με τον ήρωα που ενσαρκώνεις;

Ξεκινώ από εκεί. Βρίσκω τα κοινά στοιχεία με τους ρόλους που υποδύομαι και στη συνέχεια προσθέτω και άλλα χαρακτηριστικά για να διαφοροποιηθώ από τον εαυτό μου. Οι ηθοποιοί άλλωστε είμαστε το εκφραστικό μέσο για κάθε ρόλο χρησιμοποιούμε το σώμα και τη φωνή μας.

Από το 2005 όντας φοιτητής ακόμη του Θεάτρου Τέχνης, έχεις αδιάλειπτη παρουσία στο θέατρο. Τι σου έχει προσφέρει η παρουσία σου στο σανίδι;

Πολλά! Κατ' αρχάς, δημιουργικότητα. Το θέατρο είναι πολύ δημιουργική δουλειά και μου προσφέρει αυτό που αναζητά κάθε καλλιτέχνης όταν ανεβαίνει στο σανίδι έκφραση και να δημιουργία. Επίσης, το θέατρο είναι ψυχανάλυση. Διαβάζοντας κάθε ρόλο μπαίνεις στην ψυχοσύνθεση του, ενώ υπάρχει αλληλεπίδραση και με τους υπόλοιπους ήρωες.

Τι έμαθες για τον εαυτό σου μέσα από την καλλιτεχνική σου διαδρομή;

Ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε πολυδιάστατοι. Από τη στιγμή που καλούμαστε να ταυτιστούμε με διάφορους ρόλους, πάντα βρίσκουμε κάποια κοινά σημεία, τα οποία μάλιστα ίσως δεν ξέραμε ότι είχαμε στο χαρακτήρα μας. Οπότε, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είμαστε μονοδιάστατοι, ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι χαοτικό.

Στο δικό σου μυαλό τι κυριαρχεί;

Προσπαθώ να το βάλω σε τάξη. Όλοι έχουμε χρέος να διατηρούμε το μυαλό μας σε τάξη και προσωπικά επιδιώκω -και θέλω να πιστεύω ότι το καταφέρνω- να κυριαρχεί η καλοσύνη και όχι οι κακές σκέψεις, η ζήλια και γενικά τα αρνητικά συναισθήματα.

Έχεις φλερτάρει με το κακό;

Όλοι οι άνθρωποι φλερτάρουμε με το κακό, το έχουμε μέσα μας. Κάποιοι όμως υποτάσσουν αρνητικά συναισθήματα.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved