Λένα Παπαληγούρα: «Ισως και να έχω χάσει δουλειές επειδή με θεωρούσαν σνομπ»
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Ισως και να έχω χάσει δουλειές επειδή με θεωρούσαν σνομπ»

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μία σπουδαίος ηθοποιός, σύζυγος και μητέρα, θέτει όρια και ισορροπίες στη ζωή της και απολαμβάνει κάθε στιγμή με ποιότητα και θάρρος.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν θα τολμούσε να παίξει σε κωμωδία και αν βίωσε ποτέ τον ρατσισμό της «ποιοτικής» ηθοποιού.

Τηλεοπτικά, σε έχουμε συνηθίσει σε πολύ συγκεκριμένες δουλειές. Θα τολμούσες να παίξεις σε κωμωδία;

Φυσικά και θα έκανα. Ζήλεψα ας πούμε πάρα πολύ την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» που ετοιμάζει. Θα κάνω τώρα δύο τηλεοπτικές δουλειές, το «Φλόγα και Άνεμος» μία σειρά εποχής στην ΕΡΤ, σε σκηνοθεσία της Ρέϊνας Εσκενάζυ με Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Αργύρη Πανταζάρα, Άρη Λεμπεσόπουλο, κλπ. και θα κάνω και κάποια επεισόδια στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ με την Μαρία Ναυπλιώτου στον κεντρικό ρόλο της ψυχιάτρου.

Με τόσα που κάνεις, φαντάζομαι ότι δεν έχεις και απωθημένα…

Όχι δεν έχω, ούτε σαν άνθρωπος γενικά. Θέλω όλα να λύνονται, χωρίς σκιές κι εκκρεμότητες στη ζωή μου.

Βίωσες ποτέ τον ρατσισμό της «ποιοτικής» ηθοποιού;

Δεν έχει τύχει να το ακούσω, αλλά ενδεχομένως και να το έχουν σκεφτεί κάποιοι. Έχει τύχει να μου πει κάποιος ότι είμαι πιο εσωστρεφής ή σνομπ, πριν με γνωρίσει. Οπότε από αυτό, ίσως και να έχω χάσει δουλειές. Γενικά δεν πιστεύω σε ταμπέλες και θεωρώ ότι ένας ηθοποιός μπορεί να παίξει όλα τα είδη. Την ποιότητα που έχεις μέσα σου σαν άνθρωπος, τη φέρεις και παντού. Άλλωστε, χάρη στις «Άγριες Μέλισσες» έγινε κατανοητό και στους παραγωγούς και στο κοινό αυτό.

Πώς θα αντιδρούσες αν σου έλεγαν τα παιδιά σου ότι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί;

Αυτό που θα τους έλεγα είναι ότι αν θες πραγματικά να κάνεις αυτή τη δουλειά, θα την κάνεις. Πρέπει να το θες και να μην μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου κάπου αλλού. Επίσης, οφείλεις να έχεις κατά νου τις δυσκολίες της δουλειάς, την έκθεση, την ανασφάλεια του επαγγέλματος.

Έφτασες σε σημείο ψυχολογικής πάλης με τον εαυτό σου;

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει βιώσει σκοτεινές περιόδους στη ζωή του. Ναι έχω περάσει και μετά από χωρισμό και μετά από απώλεια. Και η ψυχοθεραπεία με βοήθησε πολύ σε αυτό. Είναι χρήσιμο να την κάνει ο καθένας που σέβεται και αγαπάει τον εαυτό του αλλά και τους άλλους.

Υπάρχουν σκέψεις στο μέλλον για τρίτο παιδί;

Μου έχουν δώσει πολύ χαρά τα παιδιά μου. Θα μπορούσα να το σκεφτώ για τρίτο παιδί, αλλά όχι στην παρούσα φάση.

Θεατρικά τι άλλο ετοιμάζεις;

Θα είμαι στην παράσταση «Το Σώσε» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που θα ανέβει στο Θέατρο Παλλάς τον Μάρτιο. Πρόκειται για μια φανταστική κωμωδία που μιλάει για την ζωή μέσα από το θέατρο. Θα είμαστε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Σμαράγδα Καρύδη, η Στεφανία Γουλιώτη, ο Γιώργος Ψυχογιός, η Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved