Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ηλικία, το Fame Story και η συγκατοίκηση με τον Λιανό
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ηλικία, το Fame Story και η συγκατοίκηση με τον Λιανό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει τεράστιο fun club και δεν είναι τυχαίο που στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media μετρά χιλιάδες followers.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από τα πρώτα του βήματα τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ήταν ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής.

Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και την μουσική. Σε ηλικία πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο.

Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική κάτι όμως που δεν του κέρδισε το ενδιαφέρον.

Λίγο καιρό αργότερα με αρκετή δουλειά πάνω στο τραγούδι, είδε την πορεία του να φτάνει στα ύψη.

Η ηλικία

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός Με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 1986 και είναι 35 ετών. Ο ίδιος μεγάλωσε στο Ίλιον έχοντας τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις.

Tο Fame Story

Ο τραγουδιστής το 2004 πήρε την μεγάλη απόφαση να συμμετάσχει στο μουσικό talent show Fame Story. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι είχε άστρο και πως θα πήγαινε πολύ μπροστά.

Το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε και τον στήριξε αρκετά. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει:«Μπήκα νοσηλευτική για να δώσω κατατακτήριες για ιατρική, αλλά με κέρδισε η μουσική.

Κατά τύχη τελείως βρέθηκα στο Fame Story. Ήμουν στη Λευκάδα 18 χρόνων, μόλις που τελείωσα το σχολείο. Είχα μία φίλη που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story. Πήρα μια κιθάρα και άρχισα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Να την προετοιμάζω».

Και συμπλήρωσε:«Φεύγουμε από διακοπές και τον Σεπτέμβρη ξεκινάω να ψαχτώ. Και μου ήρθε ένα mail από την παραγωγή τότε, ότι είχα κάνει αίτηση για να μπω στο παιχνίδι. Είπα πως εγώ δεν έχω κάνει αίτηση. Και τελικά η φίλη μου έκανε την αίτηση για εμένα».

H συγκατοίκηση με τον Λιανό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε γνωριστεί με τον Γιώργο Λιανό μέσα από το Fame Story και έχουν αναπτύξει μία δυνατή φιλία μέχρι και σήμερα. 17 χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι ο τραγουδιστής συναντήθηκε και πάλι τηλεοπτικά στο ίδιο show με τον Γιώργο Λιανό, το «The Voice».

Πρόσφατα μάλιστα, σε συνέντευξή του μιλώντας στο «Happy Day», ο ίδιος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν με τον Γιώργο Λιανό υπήρξαν συγκάτοικοι.

«Με τον Γιώργο Λιανό ήμασταν και συγκάτοικοι μια εποχή. Αφού είχαμε βγει συγκατοικούσαμε για λίγο καιρό σε ένα σπίτι. Είναι υπερταλαντούχος, αυτό που κάνει είναι αξιοθαύμαστο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved