Η Μπέσσυ Αργυράκη στο gossip-tv: «Έφτασα σε σημείο να κλαίω, έλεγα δεν θα τα καταφέρω»
Showbiz

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο gossip-tv: «Έφτασα σε σημείο να κλαίω, έλεγα δεν θα τα καταφέρω»

Μόλις μία μέρα χρειάστηκε για να κανονίσουμε μία όμορφη συνομιλία. Με αυθεντικό λόγο και γλυκύτητα, η Μπέσσυ Αργυράκη που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τα τραγούδια της, μας άφησε να την μάθουμε λίγο καλύτερα.

Όταν αρχίσαμε να μιλάμε ήταν φανερά ευδιάθετη και πραγματικά μία γυναίκα που μπορείς να πες ότι είναι «έξω καρδιά». Άλλωστε όσοι την γνωρίζουν και στην καθημερινότητα της δηλώνουν πως είναι ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος.

Η Μπέσσυ Αργυράκη έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού, που μέχρι και σήμερα κάνουν επιτυχίες όπως το «Κορμί κι άλατι». Τώρα την απολαύσαμε μέσα από το «Dancing with the stars» ως διαγωνιζόμενη

Η Μπέσσυ μιλά την συμμετοχή της στο DWTS, για τον λόγο που αποχώρησε οικιοθελώς αλλά και για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Τι σας έκανε να απαντήσετε θετικά στο DWTS;

Είμαι άνθρωπος πολύχρωμος, θέλω η ζωή μου να έχει διάφορες ενασχολήσεις γιατί νιώθω ότι φαίνεται και μεγαλύτερη και σε διάρκεια με αυτό. Στο DWTS απάντησα θετικά σε πρώτη φάση γιατί νόμιζα ότι θα ήμουν στην επιτροπή καθώς είναι ένας διακαής πόθος να είμαι σε επιτροπή, σε δεύτερη φάση όμως, που τους ξανά πήρα τηλέφωνο πίσω και τους λέω ΄΄συγνώμη με θέλετε για την επιτροπή; Όχι λέει για διαγωνιζόμενη’’. Πήρα μία βαθιά ανάσα και είπα θα σας απαντήσω. Αφού το συζήτησα με τον άντρα μου και την κόρη μου, είπα το ναι.

Η κόρη σας, Εβελίνα τι σας είπε για την συμμετοχή αυτή;

Η κόρη μου, μού είπε να συμμετάσχω καθώς ήθελε να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτότυπο και θα έβλεπε και ο κόσμος μία άλλη Μπέσσυ. Μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη διότι γνωρίζει πως αν βάλω στόχους τους δεν διαπραγματεύομαι αποτυχία. Σε αντίθεση με τον άντρα μου που μου είπε ‘’επ’ουδενί που πας ρε καραμίτρο’’. (γέλια)

Βέβαια από κάποια στιγμή άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ αλλά ήταν γλυκιά κούραση. Έφτασα σε σημείο όμως να κλαίω, έλεγα δεν θα τα καταφέρω, πάω να φύγω και γυρνούσα αλλά επειδή είμαι πεισματάρα και με στήριξε και ο κόσμος, μου έδωσε φτερά να παραμείνω λίγο ακόμα.

Από την κούραση αποχωρήσατε οικειοθελώς;

Όχι καμία σχέση, απλά είχε μπει το νερό στο αυλάκι όσο αναφορά την κούραση γιατί είχα συνηθίσει. Έστρωνε το πράγμα, είχα μπει σε άλλους ρυθμούς, φαντάσου μιλάμε για τρίωρες καθημερινές πρόβες απλά είχα τον άντρα μου που μου έλεγε ‘’πήγες εκεί για κάποιο λόγο, νομίζω έκανε τον κύκλο του, είσαι μια χαρά, έχασες τα κιλά σου, έδωσες το μήνυμα που ήθελες οπότε σιγά δεν νομίζεις;’’. Κάποια στιγμή λοιπόν άρχισα να βλέπω ότι είχε γίνει ένας κύκλος, είχα περάσει το μήνυμα και αυτό που με κλόνισε λιγάκι ήταν που βγήκα στην σέντρα με την Βραχάλη και αποχώρησε εκείνη, η οποία ήταν πάρα πολύ καλή. Έβλεπα ότι έμεινα μαζί με τα «παιδιά» μου και ίσως και «εγγόνια» μου (γέλια). Μετά βρέθηκα απέναντι στον Έντουαρτ, βγήκε από μέσα μου η μάνα, γύρισα τον κοίταξα και δεν ένιωσα καλά και πολύ αυθόρμητα και χωρίς να το έχω οργανώσει, ανακοίνωσα ότι αποχωρώ.

Ποιο ήταν το μήνυμα που θέλατε να περάσετε;
Ότι ο χορός είναι για όλους, όταν ένας άνθρωπος θέλει κάτι μπορεί να το πετύχει και πως όταν υπάρχει πείσμα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Δεχτήκατε αγάπη από τον κόσμο όμως…

Ναι την δέχτηκα πάρα πολύ και αυτό με είχε συγκίνησε πάρα πολύ.

Είδαμε ότι κάνατε ένα ντουέτο με τον Νίκο Κοκλώνη και ο ίδιος πολλές φορές έχει δηλώσει δημόσια πως είστε η αγαπημένη του. Σας έκανε πρόταση να είστε στο επόμενο J2US;

Δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Δεν μπορώ να πάω από τον έναν διαγωνισμό στον άλλον. Χρειάζεται ένα διάστημα, ίσως κάποια άλλη φορά. Τώρα κολλητά να ξανά βρεθώ ως coach, δηλαδή έμμεσα διαγωνιζόμενη δεν νομίζω. Αν προκύψει όμως κάτι διαφορετικό συζητάω τα πάντα. Ο Νίκος Κοκλώνης μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και παρόλο που βρεθήκαμε για πρώτη φορά στο DWTS ένιωσα ότι τον ήξερα χρόνια, με συγκίνησε πάρα πολύ και νομίζω πως κι εκείνος το ίδιο ένιωσε.

Ωστόσο εμένα η σκέψη μου, κατόπιν τεράστιας εμπειρίας και σε φεστιβάλ τραγουδιού στο εξωτερικό, είναι πως θέλω να βρεθώ σε κάποια κριτική επιτροπή. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει ή όχι, γιατί ίσως δεν είμαι και πολύ στα πράγματα όπως άλλοι, αλλά εγώ εκεί νομίζω πως μπορώ να φανώ χρήσιμη. Είμαι 50 χρόνια στο τραγούδι και έχω βρεθεί σε 7 κριτικές επιτροπές μέχρι και στο Αζερμπαϊτζάν. Έμμεσα ενημερώνω (γέλια).

Ωστόσο πριν λίγο καιρό νοσήσατε και από τον κορονοϊό, τι συμπτώματα είχατε;

Ήμουν από τους πολύ τυχερούς, είχα μόνο λίγα δέκατα και κομάρες, το πέρασα εύκολα. Κόλλησα τον άντρα μου βέβαια, λιγάκι φοβήθηκα γιατί έχει υποκείμενα νοσήματα αλλά ευτυχώς το πέρασε κι εκείνος σχεδόν σαν κι εμένα χωρίς δηλαδή ιδιαίτερα προβλήματα.

Θα θέλατε να φάτε κουφέτα από την κόρη και τον γιο σας και να γίνεται γιαγιά;

Κουφέτα από την κόρη μου δεν ξέρω αν θα φάω και ούτε από τον γιο μου. Κάποια στιγμή μου είχε γίνει εμμονή και είχα γίνει κουραστική και για τους δύο, είδα όμως ότι δεν ακούνε και νευριάζουν και επειδή δεν θέλω να γίνομαι δυσάρεστη στα παιδιά μου, το έκοψα αλλά εύχομαι οι ίδιοι να το καταλάβουν και να γίνει κάποια στιγμή. Όσο αναφορά στο αν θέλω να γίνω γιαγιά, έχω γίνει γραφική, συγκαταλέγεται στα προηγούμενα που ανέφερα. Θα ήθελα να μπορώ να βοηθήσω στην φροντίδα, όταν αποφασίσουν να κάνουν παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved