Μελίνα Μακρή: Οι πρώτες φωτό από το μαιευτήριο, ο πολύωρος τοκετός και η συγκίνηση
Showbiz

Μελίνα Μακρή: Οι πρώτες φωτό από το μαιευτήριο, ο πολύωρος τοκετός και η συγκίνηση

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μελίνα Μακρή! Η όμορφη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, μια είδηση που αποκλειστικά μάθατε από το gossip-tv.gr.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Φράνκι Λούβαρης, πλέον σε πελάγη ευτυχίας παρά το γεγονός ότι το μωράκι γεννήθηκε λίγο νωρίτερα και ο τοκετός ήταν πολύωρος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε 20 ημέρες νωρίτερα απ΄ότι ήταν προγραμματισμένο και το μωράκι γεννήθηκε λίγο παραπάνω από 2 κιλά.

Η ίδια ήταν λίγο αγχωμένη καθώς μέσα στον Ιανουάριο νόσησε από κορονοϊό τον οποίο βέβαια πέρασε με ελαφρά συμπτώματα. Όλα πήγαν καλά τόσο για την Μελίνα όσο και για το μωράκι της.

Το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 22:00 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με καισαρική ενώ τα νερά είχαν σπάσει από το πρωί της ίδιας μέρας. Πριν μερικά λεπτά η Μελίνα Μακρή ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο ενώ το μήνυμά της είναι συγκινητικό.

«New boy in town!💙🧿
03/02/22
Μας αιφνιδίασες κ ήρθες νωρίτερα!Δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είσαι εδώ,ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα αυτά που νιώσαμε για σενα!Σε λατρεύουμε!
Μετά από μια απαιτητική εγκυμοσύνη, βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε φροντίδα, και είμαστε τόσο τυχεροί που ο γυναικολόγος μου @dr.lampros.dimolenis με πρόσεξε τόσο πολύ,με καθυσύχαζε σε όλη την πορεία και έβγαλε τον μικρούλη με ασφάλεια!Είσαι ο καλύτερος!❤🙏
Επίσης ευχαριστώ τις μαίες μου:
@gwgwpat_
και τα κορίτσια του @mynewbabycenter για την βοήθεια κ ενημέρωση!
Ευχαριστώ την μαιευτική κλινική @mitera.gr
Να είστε καλά όλοι σας με υγεία κ αγαπη!❤
Μελίνα & Φράνκι», έγραψε η ίδια.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved