Βαρύ πένθος για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της! Το σπαρακτικό μήνυμα και το αντίο
Showbiz

Βαρύ πένθος για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της! Το σπαρακτικό μήνυμα και το αντίο

Αυτό που τρόμαζε και μόνο σαν σκέψη τη Σίσσυ Χρηστίδου, τελικά συνέβη και όπως αποδείχτηκε, ήταν αναπόφευκτο! Η πολυαγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή χθες (4/2). 

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα social media και ένα πραγματικά σπαρακτικό μήνυμα που συνόδευε με φωτογραφίες.

Το μήνυμά της συγκεκριμένα έγραφε:

"Αντίο μαμά…
Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε…
Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ' τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια…
Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..

Αντίο μαμά μου..
Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου…
Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου..
Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά..
Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.

Καλή αντάμωση…

Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ..
Σ´αγαπώ.. 🥀🖤
~ 04-02-2022"

H μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου είχε διαγνωστεί με σοβαρή ασθένεια. Συγκεκριμένα η ίδια τον Ιούλιο του 2021 είχε αποκαλύψει μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μητέρα της και τον Γολγοθά που ανέβαινε όλη η οικογένειά της από τον Νοέμβριο του 2020.

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής χρονιάς και ενώ τόσο η ίδια η παρουσιάστρια όσο και οι οικείοι της είχαν οπλιστεί με αισιοδοξία και υπομονή, είχε δηλώσει για την περιπέτεια της μητέρας της: «Ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στη μεταμόσχευση, περιμένουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Τώρα βγήκε από το νοσοκομείο. Η μαμά μετά από τρεις μήνες είναι στο σπίτι και αυτό έχει δώσει και στην ίδια πολύ μεγάλη δύναμη και χαρά».

Τα πράγματα όμως τελευταία δεν πήγαιναν καλά στην άνιση μάχη που έδινε η πολυαγαπημένη της μητέρα. Παρ' όλο που τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο αδελφός της Γιάννης στέκονταν σαν βράχος πλάι της, η κυρία Μίνα λύγισε. Χθες, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος την οικογένειά της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου, αποχαιρετώντας τη μητέρα της με τον πιο τρυφερό τρόπο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved