Νίκος Αναδιώτης: Η τιμωρία του καθενός δεν είναι αυτό που πιστεύουμε, αλλά το τι συμβαίνει μέσα του
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: Η τιμωρία του καθενός δεν είναι αυτό που πιστεύουμε, αλλά το τι συμβαίνει μέσα του

Ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του ανέφερε αν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με σεξουαλική παρενόχληση ή λεκτική κακοποίηση.

Επίσης, μίλησε για τους γιους του και για όσα τους συμβουλεύει.

Στο «Nomads» τα είχες πάει περίφημα, θα ήθελες να επαναλάβεις αυτήν την εμπειρία παίρνοντας μέρος στο «Survivor»;

Μου αρέσει τόσο πολύ η φύση, η γυμναστική και τα αγωνίσματα, που ποτέ δεν θα μου ήταν αδιάφορο. Το κίνητρο σε όλα αυτά πέραν της ανεπανάληπτης εμπειρίας, είναι το αν τα χρήματα θα ήταν πολύ καλά. Τότε θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Το μόνο που με αποτρέπει σε μια τέτοια απόφαση, είναι το πολύ μεγάλης διάρκειας ταξίδι. Σε έξι μήνες θα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά όσο δεν φαντάζεσαι, επιπλέον δεν θα ήθελα να ζήσω ένα Πάσχα μακριά από την οικογένειά μου. Θα ήταν πολύ δύσκολο να μην είμαι κοντά τους όλη τη Σαρακοστή, τη Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα.

Υπήρξαν στιγμές που βρέθηκες αντιμέτωπος με σεξουαλική παρενόχληση ή λεκτική κακοποίηση;

Καλώς ή κακώς, ο άντρας δεν είναι τόσο ευάλωτος σε αυτές τις καταστάσεις όπως οι γυναίκες. Όπως δείχνει η ιστορία ο άντρας είναι πιο διεστραμμένος στο μυαλό και δυστυχώς πολλές φορές φέρεται με υποτιμητικό τρόπο στη γυναίκα. Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως επειδή είμαι άντρας, λίγο πιο ψηλός, φαίνομαι και πιο δυνατός. Έχω πάντως τον τρόπο να αποφύγω κάτι, όταν με δυσαρεστεί.

Είχες συνεργαστεί με τους ανθρώπους που καταγγέλθηκαν;

Έχω συνεργαστεί για λίγο, σε μια ταινία, με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Είχες διαπιστώσει τότε δείγματα παραβατικής συμπεριφοράς του;

Δεν έχω να θυμηθώ κάτι τέτοιο.

Πιστεύεις ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι η φυλακή ή το ότι ο κόσμος έμαθε όλα όσα έκαναν και τους γύρισε την πλάτη;

Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου και οφείλω να την πω. Δεν εύχομαι κανένας άνθρωπος να είναι στη φυλακή. Ευχή μου είναι ο άνθρωπος να μετανοεί και να επανέρχεται στα λογικά του. Η τιμωρία του καθενός δεν είναι αυτό που πιστεύουμε, αλλά το τι συμβαίνει μέσα του.

Αν μετανοούσαν πραγματικά, θα τους συγχωρούσες;

Θα ήμουν ο πρώτος που θα τους συγχωρούσε. Το να κάνουμε όμως μια πράξη και μετά να ζητήσουμε συγγνώμη, δεν αρκεί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι κάνουμε στη ζωή μας, γιατί μερικές πράξεις είναι μη αναστρέψιμες. Σαφώς ζούμε σε μια κοινωνία που υπάρχουν νόμοι, αν λοιπόν η κοινωνία και οι αρμόδιες αρχές κρίνουν ότι ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο, το αποδεχόμαστε.

Ως πατέρας αγοριών, τι συμβουλεύεις τα παιδιά σου;

Τα παιδιά σε αυτές τις μικρές ηλικίες δεν μπορούν να καταλάβουν έννοιες, όπως του σεβασμού και άλλες, οπότε το να τους μιλάς δεν έχει νόημα. Μόνο με τις πράξεις σου μπορείς να τα παραδειγματίσεις… Αν λοιπόν σε βλέπουν να σέβεσαι όλους τους ανθρώπους, θα μάθουν να σέβονται και εκείνα. Πρέπει να το δουν στην πράξη με την ευγένεια που οφείλει να έχει ο γονιός στον οποιονδήποτε και γενικότερα με την καλή και συμπονετική συμπεριφορά του.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved