Κατερίνα Δαλάκα: «Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”»
Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα: «Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”»

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για την ιστορία της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε ότι βιάστηκε.

Μάλιστα, σε αυτή την ιστορία ενεπλάκη στην αρχή από κάποιους και το όνομα του συντρόφου της Δημήτρη Φιντιρίκου και όπως ανέφερε πως τόσο εκείνος όσο και η ίδια δέχθηκαν απειλητικά μηνύματα.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση μαθαίνοντας την ιστορία της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε ότι βιάστηκε;

Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι εύχομαι να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα. Περιμένω κι εγώ να δω τις εξελίξεις. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2022 και φυσικά όταν μια γυναίκα λέει “όχι”, είναι “όχι”. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πρέπει να έχει η Δικαιοσύνη χωρίς καμία ολιγωρία.

Σε αυτή την ιστορία ενεπλάκη στην αρχή από κάποιους και το όνομα του συντρόφου σου, Δημήτρη Φιντιρίκου.

Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως άνθρωπος δεν θα το φανταζόταν καν. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για τον Δημήτρη αλλά νια τον οποιονδήποτε διασύρθηκε μέσα από αυτή την ιστορία, και ειδικά τόσο άδικα. Ας σταματήσουν τα fake news γιατί μπορεί να καταστρέψουν έναν άνθρωπο και την οικογένεια του προκαλώντας πρόβλημα στη δουλειά του και στον περίγυρο του. Ας σταματήσει η παραπληροφόρηση και ας αφήσουμε τις Αρχές την Ελληνική Αστυνομία και τους ειδικούς να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι με αυτό τον τρόπο ίσως χάνεται η ουσία και τη βγάζουν καθαρή και οι πραγματικοί ένοχοι.

Έγινες δέκτης αρνητικών μηνυμάτων λόγω της σχέσης σας;

Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι»! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο. Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τούς έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος.

Αν εσύ έλαβες τέτοια μηνύματα, στον Δημήτρη τι έστελναν;

Δεν μπορείτε να φανταστείτε! Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει. Ευτυχώς για τον Δημήτρη αποδείχτηκε γρήγορα ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και εύχομαι το ίδιο να συμβεί αν υπάρχουν κι άλλοι που ενεπλάκησαν αδίκως.

Μπήκες στη διαδικασία να απενεργοποιήσεις τα σχόλια στο Instagram;

Όχι, δεν το έκανα. Στην αρχή απάντησα σε κάποια μηνύματα κι αυτό που έγραψα ήταν «ας εξακριβωθεί πρώτα ότι αυτό που ακούγεται είναι αλήθεια και μετά να τα κρίνετε». Από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να απαντάω και κάποια πρόσωπα που έριχναν κατάρες σε εμένα και στην οικογένεια μου τα μπλόκαρα γιατί δεν ήθελα να με ακολουθούν.

Ο Δημήτρης πώς αντέδρασε;

Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η αλήθεια πάντα στο τέλος θα λάμψει. Ο Δημήτρης είναι δυνατός χαρακτήρας και ξέρει να παλεύει.

Είπες πριν ότι δέχτηκες απειλές. Φοβήθηκες ότι μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε εσένα ή την οικογένεια σου;

Φυσικά και έχω ταραχτεί με όλα αυτά . Και στο κινητό μου έχω καταγεγραμμένα όλα τα μηνύματα αυτών που με, έχουν απειλήσει.

Εχεις απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Θα μου επιτρέψεις να μην αναφερθώ σε αυτό καθώς όλα βρίσκονται υπό διερεύνηση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα ανεχτώ να σπιλωθεί ούτε η προσωπικότητα μου ούτε άνθρωποι του στενού μου περιβάλλοντος, θα γίνουν όσα πρέπει και με τον σωστό τρόπο.

Πώς επηρέασε τη σχέση σας αυτή η ιστορία;

Στα δύσκολα φαίνεται ποιος άνθρωπος θα μείνει δίπλα σου και θα είναι εκείνα σε στηρίξει. Και οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

Θεωρείς, δηλαδή, ότι αυτή η ιστορία θα δυναμώσει τη σχέση σας;

Είμαστε πάντα ενωμένοι. Έτσι, και αυτό τον πόλεμο τον δώσαμε μαζί και μας δίνει ικανοποίηση ότι από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε ότι ο Δημήτρης δεν θα μπορούσε να έχει καμία εμπλοκή.

Πώς σκέφτεστε να κινηθείτε από εδώ και πέρα;

Υπάρχει ήδη νομική διαδικασία εναντίον κάποιων ατόμων που διέδιδαν οτιδήποτε συκοφαντικό, πράγμα που ανέφερε και ο Δημήτρης από την πρώτη στιγμή. Από εκεί και πέρα, όπως προανέφερα, εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη και περιμένουμε τα αποτελέσματα

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα ολόκληρο κίνημα για την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, ενώ είδαμε να γίνονται πορείες συμπαράστασης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ένιωσες την ανάγκη να συμπαρασταθείς και εσύ με τον δικό σου τρόπο στη Γεωργία;

Φυσικά και είμαι με τη Γεωργία και όλες τις «Γεωργίες» που έχουν βιώσει μια τέτοια τραυματική εμπειρία, όπως είμαι δίπλα και σε οποιονδήποτε περνάει δύσκολα, θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Γεωργίας και θα ήθελα να υπάρχουν άνθρωποι να καταλάβουν τον πόνο μου και να με στηρίξουν.

Αντιλαμβάνομαι ότι το 2022 δεν ξεκίνησε καλά για εσένα.

Δυστυχώς ο καινούριος χρόνος δεν ξεκίνησε καλά για εμένα γιατί πριν από σαράντα μέρες έχασα και τον παππού μου. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες προσπαθεί να βγει πιο δυνατός. Είμαι αγωνίστρια και στη ζωή και στον αθλητισμό, θα παλεύω πάντα με κάθε τρόπο, μέχρι τέλους, ειδικά όταν πρόκειται για το δίκαιο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved