Σμαράγδα Καρύδη: Αγαπάει πολύ μία αδημοσίευτη φωτογραφία των γονιών της και τη μοιράστηκε μαζί μας!
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Αγαπάει πολύ μία αδημοσίευτη φωτογραφία των γονιών της και τη μοιράστηκε μαζί μας!

Η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε ένα story στο Instagram, με το οποίο μας αποκάλυψε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το παρελθόν, που απεικονίζει τους γονείς της.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της, με την ίδια να έχει σημειώσει μια πολύ μεγάλη καριέρα στον χώρο, με αξιοζήλευτες συνεργασίες και πολλούς ρόλους.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι αρκετά ενεργή στα social media και αυτό φαίνεται, μιας και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, την οποία και βρήκε από το account @studio_kleisthenis, η οποία απεικόνιζε τους γονείς της πριν από μερικά χρόνια και πιο συγκεκριμένα κατά την δεκαετία του 1980.

Η φωτογραφία ήταν αδημοσίευτη, όπως φαίνεται και από την λεζάντα, η οποία έγραφε: "Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει στο στούντιο του το 1980 τους ηθοποιούς και γονείς της Σμαραγδας Καρύδη, Τζούλια Αργυροπούλου και Ντίνο Καρύδη. Αδημοσίευτη φωτογραφία". Όπως βλέπουμε, η Σμαράγδα Καρύδη μοιάζει πολύ στη μαμά της, που με τον Ντίνο Καρύδη είναι ένα πανέμορφο ζευγάρι!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved