Συγκλονίζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η Κατερίνα Γώγου πέθανε μόνη της, νιώθω ενοχές»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η Κατερίνα Γώγου πέθανε μόνη της, νιώθω ενοχές»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, στις 00:15, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ένα απόσπασμα από την αποκαλυπτική του συνέντευξη προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα. Ο ηθοποιός με συγκίνηση αναφέρθηκε στην Κατερίνα Γώγου, τη σχέση τους και τις ενοχές που έχει αισθανθεί καθώς δεν ήταν κοντά της.

«Η Κατερίνα ήταν σαν μεγάλη μου αδελφή. Μερικούς ανθρώπους, πιο νέους από αυτήν, μας συμπαθούσε κι έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθάει. Με επηρέασε πάρα πολύ ο τρόπος που πέθανε. Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας.

Είχε κόψει η ίδια, αλλά κόψαμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Όχι όλοι, εγώ δεν βρήκα, πιθανόν κάποιοι άλλοι να βρήκαν.

Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Ήξερα ότι η Κατερίνα περνάει πολύ άσχημα, μια μαύρη περίοδο, και είπα “τι να κάνουμε, έτσι είναι ζωή”, φέρθηκα λίγο χίπικα», αποκάλυψε!

Δες το απόσπασμα

Ποια ήταν η Κατερίνα Γώγου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή του Μουζενίδη και στη σχολή χορού Πράτσικα, Ζουρούδη και Βαρούτη. Εργάστηκε από μικρή ηλικία σε παιδικούς θεατρικούς Θιάσους και στον κινηματογράφο. Συμμετείχε σε διάφορες ταινίες, όπως «Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο», «Παραγγελιά», «Το βαρύ πεπόνι», «Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση;» κ.ά. Είχε βραβευτεί με το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ασχολήθηκε με την ποίηση, εγκαταλείποντας τον κινηματογράφο. Το πρώτο της βιβλίο εκδόθηκε με τίτλο «Τρία κλικ αριστερά» το 1978. Ακολούθησαν το «Ιδιώνυμο», το «Ξύλινο παλτό» κ.ά. Είχε μία κόρη. Αυτοκτόνησε λαμβάνοντας μεγάλη δόση χαπιών και αλκοόλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved