Κοκκινάκης: «Με τη σύντροφό μου έχουμε 23 χρόνια διαφορά, δε μου ζητάει να την πάω στο λούνα παρκ»
Showbiz

Κοκκινάκης: «Με τη σύντροφό μου έχουμε 23 χρόνια διαφορά, δε μου ζητάει να την πάω στο λούνα παρκ»

Mega Καλημέρα: Στην κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε ο Κώστας Κοκκινάκης για όλους και για όλα.

Ο ίδιος, σχολίασε τα του φετινού Survivor, μίλησε για τον Βαλάντη, αλλά και για τη νέα του σχέση με την οποία έχουν 23 χρόνια διαφορά, αλλά – όπως λέει – «δεν του ζητάει να την πάει στο λούνα παρκ».
«Είμαι 46 στα 47, είμαι από τους μεγαλύτερους παίκτες πόλο. Νομίζω φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Μιλώντας για το «ειδύλλιο» του Survivor, μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη, ο ίδιος είπε: «Το πώς δυο παίκτες του Survivor από διαφορετικές ομάδες ερωτευτήκαν, μου φαίνεται περίεργο. Στο δικό μας παιχνίδι δεν περνούσε από το μυαλό σου ο έρωτας».

«Έτσι όπως πάνε το “Survivor all star” στο τέλος θα πάμε στο “παππούς star”», απάντησε ο ίδιος σχετικά με το αν θα αποφάσιζε να ξαναπάει στο Survivor, όταν γίνει η εκδοχή all star.

Ο Κώστας Κοκκινάκης είπε και ότι καταλαβαίνει απόλυτα το να κλέψει κάποιος φαγητό στο πλαίσιο του reality επιβίωσης.

«Όταν κάποιος κλέψει για φαγητό τον καταλαβαίνω απόλυτα, το κάναμε κι εμείς στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, ο γνωστός πολίστας είπε ότι «Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια», ενώ αποκάλυψε ότι «Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια».

Απαντώντας τέλος στο αν θα σκεφτόταν να πάρει μέρος σε κάποιο άλλο show, ο Κώστας Κοκκινάκης είπε «Σας κάνω άνθρωπος που θα μπορούσα να χορέψω; Στο κλαμπ αν με δουν θα νομίζουν ότι είμαι άγαλμα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved