Αμαρυλλίς: Το φύλο του μωρού της και η πρώτη φωτογραφία!
Showbiz

Αμαρυλλίς: Το φύλο του μωρού της και η πρώτη φωτογραφία!

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Αμαρυλλίς.

Το απόγευμα της Δευτέρας (7-02) ο Γιώργος Σαμπάνης, έκανε γνωστό πως η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

«Το καινούργιο μου τραγούδι, ''Άσε με να σε προσέχω'', είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Λυσσέα στην εκπομπή «Love It» απέκτησε αγοράκι!

Πριν μερικές ώρες η Αμαρυλλίς ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της. Η τραγουδίστρια όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της είχε επιλέξει να μην μοιραστεί καμία φωτογραφία μέσα από τα social media της. Πριν από λίγες ημέρες όμως πήρε την απόφαση να το κάνει καθώς όπως η ίδια σημείωσε στη λεζάντα της, ένιωσε έτοιμη να το κάνει. «Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το πως νιώθω αλλά ξέρω οτι τώρα πλέον θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!», είχε γράψει.

Δες τη φωτό στη gallery

Η Αμαρυλλίς όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο, θέλησε και κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό ελάχιστα έχουν γραφτεί για τη σχέση της με τον επιχειρηματία, Κώστα Ματσίκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved