Χριστοπούλου: Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από αυτή την πορεία των τεσσάρων ετών που βρίσκομαι στην TV
Showbiz

Χριστοπούλου: Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από αυτή την πορεία των τεσσάρων ετών που βρίσκομαι στην TV

Από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες manager-booker και σχεδιάστρια, η Έλενα Χριστοπούλου είναι μία ανεξάντλητη πηγή ενέργειας και ταλέντου.

H ίδια μίλησε για το πώς δέχτηκε την πρόταση για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και αν χαίρεται την επαφή της με τη μικρή οθόνη.

Ποιο ήταν το δέλεαρ για εσάς για να πείτε το «ναι» στο σόου;

Οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα μου. Θέλω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που μπορώ να μαθαίνω, που είναι πιο καλοί από μένα πιο σπουδαίοι, θέλω να παίρνω μαθήματα. Ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκουν ξεκάθαρα σε αυτή την κατηγορία, όπως και η Κρυσταλλία, ένα κορίτσι από τη νέα γενιά με ποιότητα. Είμαι πολύ τυχερή που κάθομαι δίπλα τους, υπάρχει αμεσότητα.

Πώς βιώσατε την εμπειρία των πολύωρων γυρισμάτων;

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και τολμώ να πω ότι δεν ήθελα να περάσει η ώρα να φύγουμε. Γελάσαμε, χορέψαμε, περάσαμε υπέροχα, ήταν το ευχάριστο ραντεβού της εβδομάδας. Αναμένω με τεράστια χαρά τον τελικό για να ανταμώσουμε ξανά.

Ποια ήταν τα κριτήρια σας για την επιλογή των παικτών;

Ισως το σημαντικότερο κριτήριο ήταν η προετοιμασία που έκαναν οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο stage. Δεν μου άρεσαν τα πράγματα που γίνονταν με ευκολία, δεν μπορούσα να πω το «ναι» σε όσους έβλεπαν μία σκηνή και ανέβαιναν. Οπότε έλεγα το «ναι» σε όσους είχαν θέρμη, αγάπη, σε εκείνους που είχαν κοπιάσει.

Καθώς έχετε περάσει και από άλλες «καρέκλες» κριτικής επιτροπής, νομίζω είσαι άνθρωπος που επιβραβεύετε τη σκληρή δουλειά...

Μόνο αυτό πρέπει να επιβραβεύεται. Κάποια στιγμή μπορεί να είμαστε άτυχοι, να υπάρξει μια κακή συγκυρία, αλλά η προετοιμασία και η σκληρή δουλειά φαίνονται. Ακόμη και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» υπήρξαν περιπτώσεις που το αποτέλεσμα στη σκηνή δεν ήταν το αναμενόμενο, όμως είπα το «ναι» γιατί καταλάβαινα τη θέρμη που είχαν για αυτό που παρουσίαζαν και τη δουλειά που είχαν κάνει.

Κεφάλαιο τηλεόραση! Ηρθε αρκετά μετά στη ζωή σας, είχατε ζήσει ήδη επαγγελματική καταξίωση. Χαίρεστε την επαφή σας με τη μικρή οθόνη;

Το να πω απλά ότι το χαίρομαι είναι λίγο! Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από αυτή την πορεία των τεσσάρων ετών που βρίσκομαι στην τηλεόραση. Μου αρέσει πάρα πολύ όλο αυτό που βιώνω, υπάρχει μία επαφή με τον κόσμο που σημαίνει πολύ περισσότερα για μένα. Κάνω βαθιές κουβέντες μέσα από τα social media ακόμη και με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Και αυτό για μένα σημαίνει πολλά.

Αισθάνεστε ότι ο κόσμος γνώρισε καλύτερα την Ελενα μέσα από την τηλεόραση;

Έχω δείξει μόνο το 20% του εαυτού μου και αυτό μέσα από το «Ταλέντο». Ενας άνθρωπος δεν είναι μόνο αυτός που βάφεται- ντύνεται-χτενίζεται και λέει δέκα ατάκες. Είμαι ένας πολυδιάστατος άνθρωπος και εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία να δείξω την αλήθεια μου, να δείξω κι άλλες πτυχές της Ελενας.

Τι άλλο θα θέλατε να κάνετε δηλαδή στην ΤV;

Ολα στη ζωή είναι καθρέφτης, θα ήθελα να τα αφήσω όλα στην ωραία τύχη που με συνοδεύει.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved