Έλενα Χριστοπούλου: «Η τηλεόραση και η δημοσιότητα είναι λαίλαπα»
Showbiz

Έλενα Χριστοπούλου: «Η τηλεόραση και η δημοσιότητα είναι λαίλαπα»

H Έλενα Χριστοπούλου είναι πάντα ειλικρινής και δεν μασάει τα λόγια της.

Η γνωστή manager-booker και σχεδιάστρια μίλησε για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το εάν υπάρχουν stars στην Ελλάδα.

Καθώς μιλάμε για δυνατές σχέσεις και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχετε μία τέτοια, πώς τη βλέπετε φέτος στον ALPHA στο «Style me up!»;

Μπήκε στα βαθιά με το live που έκανε πέρσι, τα κατάφερε. Φέτος, το απολαμβάνει περισσότερο γιατί δεν έχει το άγχος του live. Είναι καλύτερη, της ταιριάζει το φορμάτ και εύχομαι τα καλύτερα να έρθουν για εκείνη. Η Ηλιάνα είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πολύ, όμως να πούμε ότι αυτή η ιστορία χρειάζεται και τύχη και πίστη και αφοσίωση. Κι άλλοι δουλεύουν πολύ, αλλά δεν βγαίνουν ποτέ στην τηλεόραση. Επίσης, έχουμε δει και ανθρώπους να κάνουν τηλεόραση και μετά να χάνονται. Πρέπει να έχουμε την μπάλα χαμηλά πάντα στη ζωή.

Εχετε συναναστραφεί με πολλούς επιτυχημένους ανθρώπους εντός και εκτός χώρας, υπάρχουν stars στην Ελλάδα;

Να πω αρχικά ότι για μένα star δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που τραβά τα φώτα πάνω του, ο αληθινός star έχει και haters και lovers. Στην Ελλάδα, λοιπόν, ναι, έχουμε stars. Κάθε χώρα έχει τους δικούς της, ανάλογα με την κλίμακα της. Είναι άνθρωποι που κάνουν επιτυχίες, τους κυνηγούν...

Πώς είστε πίσω από τις κάμερες και τα φώτα;

Ολοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για εσάς... Εγώ δεν πιστεύω τους καλούς λόγους, έχω ακούσει και έχω δει πολλά! Το θέμα είναι όταν δεν είσαι στα φώτα, όταν δεν έχεις εξουσία, ποιος θα πει καλό λόγο για σένα. Ολα τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα των δημοσίων σχέσεων. Οι άνθρωποι κρινόμαστε αλλού. Η τηλεόραση και η δημοσιότητα είναι λαίλαπα, υπάρχουν κόλακες και αυλές.

Πορεύεστε με λίγους ανθρώπους;

Με μετρημένους στα δάχτυλα. Η ζωή δεν σε παίρνει για πολλούς.

Με αυτούς τους λίγους πώς είστε;

Είμαι υπερπροστατευτική σε σημείο υπερβολής, όμως είμαι και αυστηρή και ειλικρινής. Στο σπίτι μου όποιος μπαίνει θα βρει πάντα ζεστό φαγητό, αλλά όταν θα καθίσει στον καναπέ να πιει μα<ϊ μου έναν καφέ ή ένα κρασί, ξέρει ότι θα ακούσει αλήθειες. ΓΓ αυτό πλέον μπαίνουν λίγοι, στο σπίτι μου έχουν μπει πολλοί για να μπουν κι άλλοι. >ζί μου έναν καφέ ή ένα κρασί, ξέρει ότι θα ακούσει αλήθειες. Γι’ αυτό πλέον μπαίνουν λίγοι, στο σπίτι μου έχουν μπει πολλοί για να μπουν και άλλοι.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved