Δημήτρης Σταρόβας: «Εγώ για τα νούμερα δεν αρρώστησα ποτέ»
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: «Εγώ για τα νούμερα δεν αρρώστησα ποτέ»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τη φετινή συμμετοχή του στο «Ολα γκουντ».

Επίσης, ανέφερε αν παρακολουθεί την τηλεθέαση και πώς είναι η σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Φέτος είσαι στην παρέα του «Όλα γκουντ». Πώς αποφάσισες να επιστρέψεις στην τηλεόραση;

«Δύο χρόνια ήμουν άνεργος, λόγω του κορωνοϊού, άρα έπρεπε να δουλέψω. Είχα διάφορες προτάσεις, αλλά θεώρησα ότι αυτή είναι η πιο σωστή για μένα, πρώτον γιατί γνώριζα τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Αφροδίτη Γραμμέλη και, δεύτερον, γιατί, λόγω χρόνου, δεν θα μπορούσα να είμαι σε καθημερινή εκπομπή. Εχω φτιάξει ένα κανάλι στο Youtube, το Starovastv, έχω δημιουργήσει ένα πλατό για να κάνω μαγειρικά και μουσικά γυρίσματα, αλλά και συνεντεύξεις. Είναι πολύ καλό το κλίμα.

Παρακολουθείς την τηλεθέαση;

Δεν είμαι κεντρικός παρουσιαστής, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ασχολούνται περισσότερο με αυτά. Βέβαια, εγώ και η Αφροδίτη δεν είμαστε δύο πιτσιρικάδες που συμπληρώνουν το πάνελ. Υπάρχει δημοκρατία, απόλυτη ελευθερία. Παρακολουθώ την τηλεθέαση, γιατί από αυτά κρινόμαστε, αλλά εγώ για τα νούμερα δεν αρρώστησα ποτέ.

Ποια είναι η σχέση σου με την τηλεόραση;

Την αγαπώ. Θυμάμαι, ως παιδάκι, ότι η χειρότερή μου μέρα ήταν το '69, όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων, και εκείνο το πρωινό δεν είχε κινούμενα σχέδια, με έχει σημαδέψει! Ετσι μεγάλωσα, έτρωγα βλέποντας τηλεόραση, για να κοιμηθώ βλέπω τηλεόραση... Εχω τις αντιρρήσεις μου, βέβαια. Δεν είναι η καλύτερη ελληνική τηλεόραση...

Τι σε ενοχλεί;

Αυτό που με ενοχλεί, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά γενικά, είναι ότι υπάρχει στην εποχή των social media μια απίστευτη αναπαραγωγή του τίποτα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ακούς το ίδιο πράγμα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μπαίνει στο σπίτι του άλλου και επηρεάζει καταστάσεις. Η κόρη μου μπορεί να γυρίσει κάποια στιγμή και να μου πει: «Τι μου λες τώρα να σπουδάσω τέχνες και επιστήμες. Θα πάω σε ένα ριάλιτι και όλα καλά». Εχει δύναμη η τηλεόραση και ο καθένας λέει ό,τι θέλει και όπως θέλει. Και στο διαδίκτυο φυσικά. Ξαφνικά ο καθένας γίνεται γιατρός, επιστήμονας, φυσικοθεραπευτής και ο κόσμος εναποθέτει τις ελπίδες του επαγγελματικά, για την υγεία του, για τη ζωή του σε αυτά που ακούει. Πρέπει να είμαστε αυστηροί με την τηλεόραση.

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να κάνεις τηλεοπτικά;

Δεν ξέρω. Πιστεύω πως η τηλεόραση έχει συντηρητισμό ακόμα. Εχει πολλά στεγανά. Οι περισσότερες εκπομπές είναι στημένες ή ξένα φορμάτ. Υπάρχουν, βέβαια, και ωραία πράγματα στην τηλεόραση. Κατανοώ ότι επειδή είναι επιχειρήσεις θα έπρεπε να υπάρχουν και αυτά, όμως διαφωνώ με την αναλογία. Ας υπάρχει και κάτι διαφορετικό που θα προσφέρουμε στον τηλεθεατή.

Ολες οι εκπομπές -και η δική σας- ασχολούνται με θέματα όπως το #ΜeΤοο. Πώς σου φαίνεται;

Εννοείται πως δεν συμφωνώ: Αλλο η ψυχαγωγία, άλλο η ενημέρωση. Το κίνητρο μιας ψυχαγωγικής εκπομπής ενός πρωινού", που ασχολείται με αυτά δεν είναι ότι θέλει να προσφέρει κοινωνικά, είναι ότι κυνηγά τα νούμερα. Από την άλλη, παρακολουθείς ειδήσεις και πάλι θα δεις πράγματα με στόχο την τηλεθέαση. Για εμένα, οι ειδήσεις θα πρέπει να εξαιρεθούν από την τηλεθέαση. Στα δελτία πρέπει να σε ενημερώνουν, σου ανοίξουν τα μάτια, να σε προστατεύσουν και όχι να κυνηγούν την τηλεθέαση. Οχι, δεν ισχύει το «αυτά θέλει ο κόσμος να βλέπει, γι' αυτό τα παίζουμε»! Εκανα στο κανάλι μου στο Youtube ένα βίντεο για το παραδοσιακό ξύρισμα και έκανε 255.000 views. Αυτό δείχνει πως ο κόσμος ενδιαφέρεται γι' άλλα πράγματα.

Με τον παλιό σου συνεργάτη, Γρηγόρη Αρναούτογλου, πώς είναι η σχέση σας;

Είναι καλό παιδί ο Γρηγόρης. Δεν άλλαξε κάτι μεταξύ μας επειδή δεν είμαι στην εκπομπή του. Η δουλειά μας είναι λίγο περίεργη και στην τηλεόραση και στο θέατρο, Οταν είσαι στη δουλειά, είσαι πιο κοντά και, όταν τελειώνει, χάνεσαι.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved