Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι σχεσάκιας»
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι σχεσάκιας»

Πολυτάλαντος και οξυδερκής. Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και αν κάνει συμβιβασμούς στη σχέση του.

Τι σε αγχώνει περισσότερο σε ό,τι αφορά την κόρη σου;

Είναι 17 χρόνων και αυτό που με αγχώνει είναι ότι μένει στη Θεσσαλονίκη, αφού με τη μητέρα της έχουμε χωρίσει όταν ήταν πολύ μικρή. Θα ήθελα να είμαι πολύ πιο κοντά. Δεν είναι το ίδιο να μένεις μαζί. Θα το διορθώσω, βέβαια, κι αυτό.

Εχεις σχέση πολλά χρόνια. Τι ξεχωριστό έχει η σύντροφος σου;

Είμαι σχεσάκιας από πάντα. Μπορεί συνολικά σε ολόκληρη τη ζωή μου να ήμουν έναν χρόνο χωρίς σχέση. Εχουμε τις διαφωνίες μας και τους καβγάδες μας, όπως όλος ο κόσμος, αλλά είναι ένα κορίτσι ξεχωριστό. Θα είναι εκεί, όταν τη χρειαστείς. Είναι άνθρωπος που έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, χωρίς να κατηγορώ τα σημερινά κορίτσια, είναι παλαιάς κοπής και ταυτόχρονα σύγχρονη κοπέλα που μπορεί να αντεπεξέλθει παντού. Εχει στοιχεία από άλλες εποχές είναι πολύ ωραίος συνδυασμός.

Οι σχέσεις θέλουν συμβιβασμούς. Εσύ κάνεις;

Προσπαθώ. Δεν είμαι και εύκολος άνθρωπος. Δεν έχω κανένα προγραμματισμό. Πάω με το συναίσθημα, ενώ η Αννα είναι του προγραμματισμού και καμιά φορά μου σπάει τα νεύρα, γιατί δεν με καταλαβαίνει. Δεν είναι ξενέρωτη, απλώς διαφορετική. Είναι καλό οι άνθρωποι να είναι διαφορετικοί και να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved