Σίσσυ Χρηστίδου: Η όλο νόημα ανάρτησή της, τέσσερις μέρες μετά τον χαμό της μητέρας της!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η όλο νόημα ανάρτησή της, τέσσερις μέρες μετά τον χαμό της μητέρας της!

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία πριν από τέσσερις μέρες έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα, Μίνα. 

Η παρουσιάστρια έχει βυθιστεί στο απόλυτο πένθος μετά την απώλεια αυτή και φυσικά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, πενθεί και όταν περάσει αυτή η φάση θα πρέπει να συγκροτηθεί και να συνεχίσει.

Δύσκολη διαδικασία και είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο αφού είναι πολύ νωπή η απώλεια.

Η Μίνα Χρηστίδου, η οποία εδώ και αρκετό καιρό πάλευε με μία μορφή λευχαιμίας, τελικά δεν άντεξε και την περασμένη Παρασκευή (4/2) άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη.

Βύθισε την οικογένειά της στην απόλυτη θλίψη και ειδικά την κόρη της στην οποία είχε αδυναμία όπως και η Σίσσυ είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της.

Την περασμένη Κυριακή, φίλοι και στενοί συγγενείς αποχαιρέτησαν την Μίνα Χρηστίδου σε μία λιτή και σεμνή τελετή στη Θεσσαλονίκη όπου και έζησε.

Απόψε, η Σίσσυ Χρηστίδου, με μία ανάρτησή της θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της, δανειζόμενη κάποιους στίχους που σίγουρα την εξέφραζαν απόλυτα. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα ξένο κείμενο το οποίο ανέφερε:

«Αν το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να επιβιώσεις, κάντο. Δείξε εμπιστοσύνη σε αυτό αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αυτό σημαίνει να έχεις δύναμη».

Προφανώς, η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθεί να βρει τη δύναμη να αντέξει αυτή την απώλεια που τόσο πολύ της έχει στοιχίσει συναισθηματικά. Σίγουρα πάντως, η όμορφη παρουσιάστρια έχει στο πλευρό της πολύ καλούς της φίλους και φυσικά τούς δύο γιους της που της δίνουν κουράγιο για να συνεχίσει, να ανασυγκροτηθεί και να προχωρήσει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved