Το gossip-tv στη συνέντευξη τύπου της παράστασης Moby Dick
Showbiz

Το gossip-tv στη συνέντευξη τύπου της παράστασης Moby Dick

Δείτε όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου της παράστασης Moby Dick.

Χθες (8/2) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την φαντασμαγορική παράσταση «Moby Dick- the musical» του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Δύο χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμα, το οποίο διεκόπη λόγω των υγειονομικών συνθηκών, σηκώνει και πάλι αυλαία.

Η λογοτεχνία, η μουσική, το θέατρο, ο χορός, τα θαυμάσια σκηνικά και η πιο σύγχρονη τεχνολογία των «Ολογραμμάτων» κάνουν εφικτή τη σκηνική του αναπαράσταση σε μια συναρπαστική σκηνοθεσία που υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας. Βασισμένο στο πέμπτο πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο στην ιστορία της ανθρωπότητας το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μεταμορφώθηκε από το Onassis Culture σ’ ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα και από τις 15 Φεβρουαρίου, η μεγαλύτερη ελληνική μουσική υπερπαραγωγή ‘σαλπάρει’ από τη σκηνή του Christmas Theater.

Για το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να αρχίσουν ξανά οι παραστάσεις ο συνθέτης και δημιουργός του Δημήτρης Παπαδημητρίου δήλωσε: «Τα ταξίδια του Πίκουοντ, του καραβιού στον Μόμπι Ντικ, κρατούσαν έως τρία χρόνια…Για μάς αυτή η δίχρονη αναμονή φάνηκε σαν απλά να το περιμένουμε να γυρίσει από ταξίδι όπου ξανοίχτηκε χωρίς εμάς, μόνο με τα φαντάσματά και τους θρύλους του. Και τώρα, βγήκε η φήμη πώς γυρίζει για να ξεφορτώσει και να ξαναφύγει, αυτή τη φορά ναι, για να βρει τον Μόμπι!… Όλοι στην προβλήτα το περιμένουμε, αυτοί που θα δώσουμε σάρκα και οστά στα φαντάσματα του, ήχο στα λόγια τα αιώνια και μουσική υπόκρουση στο τραγούδι του Μόμπι Ντικ. Κόσμος πολύς μαζεύτηκε στο λιμάνι του Κρίστμας Θήατερ-καθόλου τυχαίο το όνομα!».

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου της παράστασης και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε και θα ακούσετε τους συντελεστές να μάς μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο του Moby Dick.

Ένα περιπετειώδες μουσικό και φιλοσοφικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια.

Μια κατάρα. Ένας οιωνός. Ένα ανθρωποφάγο κήτος. Ένα παράξενο παραμύθι-περιπέτεια ή ένα εργαστήρι φιλοσοφικών ιδεών; Μπορεί το κυνήγι μιας φάλαινας να κλείνει μέσα του όλες τις περίπλοκες λειτουργίες του ανθρώπινου νου και την ανάγκη του ανθρώπου να πολεμάει τα όρια του; Τον ίδιο τον θεό του;

Ο Moby Dick «βουτάει» ξανά από τη σκηνή στον ωκεανό της Μουσικής και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στις θάλασσες και στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής, με μια απόλυτα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα μουσική σύνθεση αλλά και παραγωγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved