Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δεν έχω ιδέα αν θα κάνω οικογένεια! Ζω έναν ανεμοστρόβιλο»
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Δεν έχω ιδέα αν θα κάνω οικογένεια! Ζω έναν ανεμοστρόβιλο»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ως περιζήτητος εργένης κάνει πολλές γυναίκες να αναρωτιούνται αν απολαμβάνει ή όχι τη συντροφικότητα.

Ο ίδιος όμως όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται τη δημιουργία οικογένειας, δεν έδειξε να θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Δεν έχω ιδέα! Ζω έναν ανεμοστρόβιλο! Και, όπως λέει και ο Κώστας Ταχτσής στο "Τρίτο στεφάνι"; "Η ζωή είναι ένας στρόβιλος! Ευτυχία είναι να αγαπάς τον στρόβιλο"». Κι επειδή μπορεί να φαίνεται μακριά η δημιουργία οικογένειας, αναρωτηθήκαμε αν ο ηθοποιός έχει βρει τον άνθρωπο του. Η απάντηση, όμως, πάλι ήταν αινιγματική: «Νομίζω ότι αγαπώ τον στρόβιλο και με αγαπάει κι αυτός!». Όσο για το ποια θεωρεί ιδανική γυναίκα, απάντησε λακωνικά: «Αυτή για την οποία θα ήμουν ιδανικός κι εγώ».

Το πιο κοντινό όνειρο του Π. Μπουγιούρη είναι να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην Αμερική, ενώ, μετά και την επίσκεψη του στο Βιετνάμ, ανακάλυψε ότι «η Περσία μας συνδέει με την Ανατολή και όχι, όπως λανθασμένα νομίζουμε, η Τουρκία. Επίσης, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε το πιο εξωπραγματικό πράγμα που θα ήθελε να κάνει εδώ και τώρα: «Να αγοράσω ένα αρχοντικό στο Ισφαχάν!».

Ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγες ημέρες, μόλις στα 31 του χρόνια, συγκλόνισε τον Π. Μπουγιούρη. «Ηταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Γνωριστήκαμε πριν από μερικά χρόνια, για να δουλέψουμε μαζί σε μια θεατρική παράσταση. Εκτοτε υπήρχε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ μας και αλληλοεκτίμηση. Ηταν μεγάλο κρίμα αυτό που έγινε. Θα ήθελα, μέσα από το βήμα της συνέντευξης, να αποδώσω έναν ύστατο αποχαιρετισμό στον Πάνο Νάτση, που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας πριν από λίγες ημέρες», ανέφερε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved