Χατζηαγγελάκης: Με την πάροδο του χρόνου εξοικειώνομαι περισσότερο με το ότι με αναγνωρίζει ο κόσμος
Showbiz

Χατζηαγγελάκης: Με την πάροδο του χρόνου εξοικειώνομαι περισσότερο με το ότι με αναγνωρίζει ο κόσμος

Για το πώς προέκυψε η φωτογραφία στη ζωή του μίλησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ποια είναι η σχέση του με τη δημοσιότητα και τι τον κάνει ευτυχισμένο.

Η φωτογραφία πώς και σε ποια μορφή προέκυψε;

Όσο τυχαία εμφανίστηκε το θέατρο στη ζωή μου άλλο τόσο τυχαία προέκυψε και η φωτογραφία. Πήρα μια κάμερα και άρχισα να πειραματίζομαι, να τη μαθαίνω και να εξελίσσομαι. Την αντιμετωπίζω ως ένα χόμπι με επαγγελματικό τρόπο. Την κρατώ μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο, φωτογραφίζω ανθρώπους που θέλω να απαθανατίσω ή που μου προκαλούν κάτι, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να δουλεύω ως φωτογράφος. Με γεμίζει καλλιτεχνικά, είναι τρόπος έκφρασης, πάθος και το αγχολυτικό μου.

Η σχέση σου με τη δημοσιότητα ποια είναι;

Νομίζω πως με την πάροδο του χρόνου εξοικειώνομαι όλο και περισσότερο με το ότι με αναγνωρίζει ο κόσμος.

Το ότι εκτέθηκε ένα κομμάτι της προσωπικής σου ζωής και, παρότι είναι ένας κύκλος που έχει κλείσει, συνεχίζονται οι αναφορές σε αυτό σε ενοχλεί;

Είναι κάτι για το οποίο πλέον αδιαφορώ. Ουσιαστικά, έχω αποδεχθεί το ότι έτσι συμβαίνει και δεν" το αφήνω να με επηρεάσει.

Ποιος είσαι εκτός δουλειάς;

Σε μεγάλο βαθμό, η ζωή μου είναι η δουλειά μου. Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και απλός. Δεν με ενδιαφέρουν η έντονη ζωή και τα μεγαλεία. Φροντίζω να περνώ όμορφα με τους δικούς μου ανθρώπους και ό,τι με γεμίζει.

Έχεις αναφερθεί αρκετές φορές στο σκύλο σου.

Είναι ο ερωτάς μου, η κόρη μου! Απέκτησα την Όλιβ στο τέλος της πρώτης καραντίνας και ήρθε καρμικά στη ζωή μου. Την είχα επιλέξει για υιοθεσία, αλλά προηγούνταν κάποιος άλλος, ο οποίος την πήρε τελικά. Την κράτησε όμως μόνο για δεκαπέντε ημέρες και την επέστρεψε. Μόλις μου τηλεφώνησαν, έφυγα τρέχοντας για την Κόρινθο για να την πάρω. Μου έχει αλλάξει τη ζωή με πολύ απλό τρόπο. Ζω μόνος μου, αλλά με τις καραντίνες η μοναχικότητα -με την οποία είμαι εντάξει- έγινε μοναξιά. Και μόνο που τη βγάζω δυο-τρεις φορές βόλτα κάθε μέρα, ενεργοποιούμαι, κοινωνικοποιούμαι. Με ταρακουνά, με μετακινεί, πέρα από τα αισθήματα που έχουν αναπτυχθεί. Νομίζω πως η σχέση μου με την Όλιβ με έχει κάνει πιο ευαίσθητο και τρυφερό άνθρωπο.

Τι άλλο σε κάνει ευτυχισμένο;

Οι φίλοι μου, η συνύπαρξη με ανθρώπους που αγαπώ και το φαγητό, με την έννοια της σπιτικής θαλπωρής ή μιας θύμησης του παρελθόντος από τη μητέρα ή τη γιαγιά μου. Επίσης, χαίρομαι όταν ενώνονται άνθρωποι εξαιτίας μου, όταν γνωρίζονται δηλαδή δύο φίλοι μου από διαφορετικούς κύκλους και δημιουργείται μια σχέση μεταξύ τους. Η φύση με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Έχω μεγάλωσε στην επαρχία σαν τον Μόγλη, μέσα στα δάση και τα δέντρα-, οπότε, όταν έρχομαι σε επαφή με τη φύση, γαληνεύω.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved