Ελευθερία Βιδάκη: Η ζωή της, το τραγικό τέλος και ο δρόμος με το όνομα της
Showbiz

Ελευθερία Βιδάκη: Η ζωή της, το τραγικό τέλος και ο δρόμος με το όνομα της

Η Ελευθερία Βιδάκη ήταν αγαπητή τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στο κοινό. Η είδηση του θανάτου της λύγισε όλη την Ελλάδα.

Την Ελευθερία Βιδάκη την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Μπορεί να έχουν περάσει 18 χρόνια από τον θάνατό της, όμως στο μυαλό όλων έχει μείνει ως μία γυναίκα ταλαντούχα και ευγενική.

Η ηθοποιός έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της, στις 30 Μαρτίου του 2004, πέφτοντας στο κενό από το παράθυρο του κλιμακοστασίου από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Αγία Παρασκευή. Έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη μετά από τη γέννηση του γιου της.

Η ζωή της

Η Ελευθερία Βιδάκη, έχει ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους πάνω στη θεατρική σκηνή αλλά στην τηλεόραση.

Σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε με άριστα, καθώς και στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Κάτι τρέχει με τους δίπλα, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Κλεώνα Γρηγοριάδη και Δήμητρα Ματσούκα. Έλαβε επίσης μέρος στις τηλεοπτικές σειρές «Μικροί-μεγάλοι», «Φωτορομάντζο», «Καθρέφτες», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Νέμεσις», «Καλημέρα Ζωή», «Εσύ φταις» και «Αέρινες σιωπές».

Εθεωρείτο εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και μία από τις ελπίδες για το ελληνικό θέατρο. Κανείς όμως δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε…

Το τραγικό τέλος

Ήταν 30 Μαρτίου του 2004 όταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή είδαν τη Ελευθερία Βιδάκη να δίνει τέλος στη ζωή της από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι την αυτό που την οδήγησε στην πράξη αυτή, αφού, τόσο η προσωπική της όσο και η επαγγελματική πήγαινε από το καλό στο καλύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνης της εποχής, ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, στην κατάθεσή του στην αστυνομία, φέρεται να υποστήριξε πως η γυναίκα του μετά τον τοκετό της έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη.

Ο δρόμος με το όνομα της

Η είδηση του θανάτου της είχε συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Έτσι το 2010, οι κάτοικοι του Θέρισου Χανίων μαζί με τον δήμαρχο του χωριού αλλά και τον πατέρα της, Θρασύβουλου Βιδάκη, αποφάσισαν να δώσουν εις μνήμην της, το όνομά της στην οδό για το δρόμο που οδηγεί στο πατρικό της σπίτι, και από τότε λέγεται «Οδός Ελευθερίας Βιδάκη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved