Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη με την έκπληξη που την περίμενε στο σπίτι από τους γιους της
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη με την έκπληξη που την περίμενε στο σπίτι από τους γιους της

Τα γενέθλιά της έχει η Φαίη Σκορδά και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται όμορφες ευχές από συνεργάτες και φίλους.

Και μπορεί μπαίνοντας το πρωί της Τετάρτης (9-02) στο πλατό να την περίμεναν διάφορές εκπλήξεις από τους δικούς τη ανθρώπους στην εκπομπή, ωστόσο οι δυο της γιοι, της επεφύλασσαν την πιο συγκινητική!

Γυρνώντας στο σπίτι τα δυο παλικαράκια της, ο Γιάννης και ο Δημήτρης την περίμεναν με μια τούρτα, ένα κεράκι και το γενέθλιο τραγούδι! όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια συγκινήθηκε με την κίνηση των παιδιών της.

Έσβησε το κεράκι αφού οι δυο της γιοι, της τραγούδησαν « να ζήσεις μανούλα και χρόνια πολλά».

Δες τα βίντεο που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Νωρίτερα στην εκπομπή της η Φαίη, αποκάλυψε την ηλικία της ενώ οι συνεργάτες της, της έστησαν στο πλατό κι ένα μικρό πάρτι!

Όμως δεν ήταν οι μόνες εκπλήξεις, αφού σε ένα βίντεο είδε ευχές από φίλους και πρώην συνεργάτες της, όπως: ο Άκης Πετρετζίκης, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Ηλιάκη που διηγήθηκε και ένα απίστευτο περιστατικό, ο Βασίλης Καλίδης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Κώστας Τσουρός, ο Άρης Καβατζίκης, η Τζένη Μελιτά, η Λάουρα Νάργες, η Ράνια Θρασκιά με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved