Πάνος Νάτσης: Με δάκρυα στα μάτια η Ταβουλάρη περιγράφει τα τελευταία δευτερόλεπτα που τον είδε
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Με δάκρυα στα μάτια η Ταβουλάρη περιγράφει τα τελευταία δευτερόλεπτα που τον είδε

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ήταν μία από τις καλές φίλες του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση.

Ο Πάνος Νάτσης σε ηλικία μόλις 31 ετών άφησε την τελευταία του πνοή. Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ξημερώματα Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο θέατρο Ήβη και την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του». Έτσι το θέατρο έκανε μία βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον Πάνο Nάτση, 12 περίπου ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε:«Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου που δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας. Δηλαδή αυτόν τον τρόπο με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση. Είναι όλα αυτά διδάγματα. Ας τα έχουμε για να μη κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά. Να σκέφτεστε στις δύσκολες στιγμές πως ο Πάνος θα έλεγε, “έλα μωρέ, εντάξει, ξεκόλλα”. Και να προχωράτε».

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη με δάκρυα στα μάτια ανέφερε πως ο ηθοποιός ήταν στο σπίτι της λίγα λεπτά πριν το μοιραίο ατύχημα.

«Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν 3:45 εκείνο το βράδυ που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε το κράνος. Και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπόρεσα, που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη τη μέρα πολύ όμορφα. Φύγαμε χωρίς να έχουμε τσακωθεί, γιατί συνήθως όταν μαζευόμασταν και παίζαμε, τσακωνόμασταν για τους κανόνες των παιχνιδιών κλπ. Και θέλω να του ευχηθώ να, είναι αν είναι κάπου… Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει, κάνει πλάκα. Και ότι συνεχίζει ότι ξεκίνησε εδώ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved