Αυτά τα ζευγάρια θα γιορτάσουν για πρώτη φορά τον Άγιο Βαλεντίνο
Showbiz

Αυτά τα ζευγάρια θα γιορτάσουν για πρώτη φορά τον Άγιο Βαλεντίνο

Είναι ζευγάρια που θα γιορτάσουν για πρώτη φορά τον Άγιο Βαλεντίνο, αφού μετρούν λίγους μήνες σχέσης και βιώνουν τον πρώτο καιρό του ερωτά τους.

Φυσικά, ελπίζουν να γιορτάσουν και άλλους Βαλεντίνους και φέτος να είναι μόνο η αρχή.

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης

Είναι αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων μηνών. Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι εκ πρώτης όψεως είναι δύο εντελώς ετερόκλητοι χαρακτήρες! Η Δέσποινα Βανδή είναι μία ποπ τραγουδίστρια, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας ηθοποιός του εναλλακτικού θεάτρου. Παρόλα αυτά η χημεία τους ήταν τόσο έντονη που κατάφεραν να γίνουν το πιο ερωτευμένο ζευγάρι.

Μαίρη Συνατσάκη-Ίαν Στρατής

Για κάποιους μήνες η σχέση τους ήταν κοινό μυστικό, μέχρι που λίγο καιρό πριν, η παρουσιάστρια και ηθοποιός παραδέχτηκε τελικά ότι είναι μαζί. Μάλιστα η ηθοποιός δεν είχε διστάσει να τοποθετηθεί για τη διαφορά ηλικίας τους, μιας και ο Ίαν είναι 7 χρόνια μικρότερος από εκείνη. «Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαφορά ηλικίας, ας κάνει δεν με αφορά. Το θεωρώ απαρχαιωμένο», είχε πει.

Δημήτρης Παππάς-Άννα Μπεζάν

Είναι το νέο ειδύλλιο στην πόλη. Ο λόγος για τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη, που είναι ερωτευμένος και είναι ζευγάρι με την ηθοποιό. Οι δυο τους πραγματοποίησαν στις αρχές του χρόνου ένα ταξίδι στο Παρίσι, ενώ πριν μερικές μέρες η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία κοινή τους φωτογραφία. «Κάθε μου ενέργεια, είναι μια αντίδραση σου! Κάθε μου σκέψη αντανακλά σε εσένα. Θέλω η κάθε μου ημέρα, να ξεκινά μαζί σου», έγραψε.

Λάουρα Νάργες-Χρήστος Σαντικάι

Είναι μαζί σχεδόν 7 μήνες και ενώ το διάστημα είναι πολύ μικρό, το ζευγάρι μένει και κάτω από την ίδια στέγη καθώς μοιράζουν τις μέρες πότε στο σπίτι του τραγουδοποιού και πότε σε αυτό της παρουσιάστριας. Η γνωριμία τους ξεκίνησε από το «So you think you can dance» το 2008, γιατί είχε έρθει να τη δα, κάτι που της αποκάλυψε χρόνια μετά. Στη συνέχεια βρέθηκαν και άλλες φορές μέχρι να γίνουν φίλοι. Όσο για το πως έγινε η στροφή στον ερωτικό τομέα, εκείνη απαντά: «Ήμουν σε μία φάση που ήμουν μόνη μου και δεν ήθελα να μπω σε σχέση. Άκουγα που έλεγαν ότι ο μεγάλος έρωτας θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά δεν το πίστευα. Κάπως έτσι έγινε και με εμένα και τον Χρήστο. Μέσα από την παρέα γνώρισα πόσο καλό γλυκό και προσγειωμένο παιδί είναι. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, αλλά δεν τον έβλεπα ερωτικά», είχε δηλώσει.

Κώστας Νικούλι-Κατερίνα Μαούτσου

Είναι full in love εδώ και αρκετό καιρό, με εκείνον να είναι 27 και η αγαπημένη του 35 ετών, με τη διαφορά ηλικίας στη δική τους σχέση να μην έχει παίξει κανέναν απολύτως ρόλο. Φέτος μάλιστα θα γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο κάτω από την ίδια στέγη. «Εδώ και 6 μήνες μένω με την κοπέλα μου. Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Δεν σκέφτομαι ποτέ το τέλος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέλος. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε... Έτσι το σκεφτόμαστε», είχε δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός του «Σασμού».

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved