Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ρώμα για τη Ρένα Παγκράτη – Τα ανατριχιαστικά λόγια πριν αυτοκτονήσει
Showbiz

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Ρώμα για τη Ρένα Παγκράτη – Τα ανατριχιαστικά λόγια πριν αυτοκτονήσει

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10-02) ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της Ρένας Παγκράτη κι ενός ακόμη φίλου και συναδέλφου του, με την αποκάλυψη του να συγκλονίζει.

«Πρέπει να βάζεις ένα όριο και αυτό το κατάλαβα τη μέρα που έμαθα ότι πέθανε ένας φίλος μου, αρκετά γνωστός ηθοποιός που έπαιζε σε σαπουνόπερες κυρίως. Ήμασταν μαζί από την πρώτη μέρα που περάσαμε στις σχολές μας, είχαμε την ίδια ηλικία, είχε παίξει και στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Και κάποια στιγμή μού είχε πει με μεγάλη αξιοπρέπεια “βοήθησέ με, δεν αντέχω, δεν έχω δουλειά, δεν μπορώ να επιβιώσω”.

Και είχα αισθανθεί τόσο άσχημα γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος ρόλος, δεν μπορείς να βάλεις όποιον να ‘ναι, όπου να ‘ναι. Πάντα είχα τύψεις γι’ αυτό, αλλά και για άλλους. Θυμίζω τη Ρένα Παγκράτη που αυτοκτόνησε και η οποία επίσης μας χτύπαγε την πόρτα και μας έλεγε “δεν έχω δουλειά, δεν έχω ζωή”», είπε και συνέχισε:

«Ο συγκεκριμένος πέθανε πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, βγαίνοντας να πάρει τσιγάρα στο ψιλικατζίδικο με δανεικά χρήματα, μες το κρύο. Εκείνη τη μέρα που το έμαθα και έκλαψα πολύ και από τύψεις γιατί λες αν μπορούσα να είχε κάνει κάτι».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved