Μαρία Ηλιάκη: Τους αποστόμωσε! Η απάντηση στα κακόβουλα σχόλια την περίοδο που ήταν έγκυος
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Τους αποστόμωσε! Η απάντηση στα κακόβουλα σχόλια την περίοδο που ήταν έγκυος

Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη στα κακόβουλα σχόλια που είχε δεχτεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μπορεί πλέον η Μαρία Ηλιακή να κρατά στα χέρια της την όμορφη πριγκίπισσα της, να απολαμβάνει όσο τίποτα τη χαρά της μητρότητας και την οικογενειακή της ευτυχία, ωστόσο μέσα από την συγκλονιστική της αυτή ανάρτηση θέλησε να περάσει το δικό της «δυνατό» μήνυμα.

Όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας από την περίοδο που ήταν έγκυος, από την ημέρα που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της, άκουσε πολλά «χαριτωμένα» που την είχαν στενοχωρήσει, όμως πλέον χαμογελάει και ζητά από αυτούς τους «περίεργους τύπους» να ασχολούνται απλά και όμορφα με τα δικές τους ζωές.

Η ανάρτησή της

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι εγκυος ακουσα πολλά «χαριτωμένα»…✔️μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40 ✔️είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο ✔️μπράβο αλλα να ξέρεις πως οσο μεγαλύτερη τόσο λιγοτερες οι αντοχές✔️να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι αλλά τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω» …στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ενα χρόνο μετά.. απλά χαμογελαω ❤️αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved