Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν αρκεί μόνο να υπάρχουν δουλειές, αλλά πρέπει να γίνονται και καλές»
Showbiz

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν αρκεί μόνο να υπάρχουν δουλειές, αλλά πρέπει να γίνονται και καλές»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, υποδύεται την Ηρώ, στη νέα σειρά της ΕΡΤ, τον «Όρκο».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Πείτε μας δυο λόγια για την Ηρώ...

«Η Ηρώ είναι δικηγόρος και στο πρώτο επεισόδιο σκοτώνεται σε ένα δυστύχημα μαζί με το παιδί της. Από κει και πέρα παρακολουθούμε την ιστορία της μέσα από φλας μπακ».

Με ποιον τρόπο η Ηρώ θα επηρεάσει τις ζωές όλων των ηρώων ακόμα και από την άλλη πλευρά;

«Η ιστορία της είναι και το μυστήριο της υπόθεσης. Ουσιαστικά θα πρέπει να δούμε τι έγινε, πώς σκοτώθηκε, αν η υπόθεση που ερευνούσε πριν είχε σχέση με το τροχαίο... Μέσα από τα φλας μπακ θα μάθουμε περισσότερα για τη σχέση της με τον άντρα της, τον Άγγελο, και θα γίνει η σύνδεση με τα γεγονότα που συμβαίνουν παράλληλα στο σήμερα».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Γιάννη Στάνκογλου;

«Δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί. Είναι μια χαρά, τέλεια, κανονική, όπως θα έπρεπε να είναι. Ο Γιάννης είναι κι αυτός επαγγελματίας. Δόξα τω θεώ, περνάμε μια χαρά. Είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα συναδέλφων και έχουμε ωραίο κλίμα».]

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» στη σειρά της ΕΡΤ1;

«Η δουλειά, η συνεργασία με τον σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο και τους υπόλοιπους, το σενάριο... Πρώτα μετράνε αυτά και μετά το κανάλι. Η ΕΡΤ έχει κάνει φέτος πολύ ωραία πράγματα για να δει κάποιος και χαίρομαι γι' αυτό».

Βλέπουμε ότι μετά τις «Άγριες μέλισσες» όλο και περισσότερα κανάλια επενδύουν στη μυθοπλασία και μάλιστα με δυνατά ονόματα και σενάριο. Βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία;

«Σίγουρα είναι καλύτερα τα πράγματα, αφού γίνονται δουλειές, ενώ όσο προχωράμε γίνονται και καλύτερες. Γιατί δεν αρκεί μόνο να υπάρχουν δουλειές, αλλά πρέπει να γίνονται και καλές».

Πώς είναι η εργασία σε τηλεόραση και θέατρο στην εποχή του κορονοϊού; Είναι αποστειρωμένα τα συναισθήματα ή έχει επέλθει μια κάποια κανονικότητα;

«Στην τηλεόραση είναι λίγο πιο εύκολα. Στο θέατρο είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί με το παραμικρό κατεβαίνουν οι παραστάσεις. Είμαστε όλοι εμβολιασμένοι, προσεκτικοί, αν όμως ένας ηθοποιός έχει covid , τα θέατρα κλείνουν και ξανανοίγουν... Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί. Δεν νομίζω ... ότι η κατάσταση επηρεάζει το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, επηρεάζονται όμως οι θεατές, γιατί φοβούνται. Τις μάσκες θα πρέπει να τις συνηθίσουμε πιο είναι το λιγότερο κακό που μας έχει συμβεί από όλα όσα μας βρήκαν», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved