Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να μου μιλήσει κάποιος άσχημα ή να με προσβάλλει»
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να μου μιλήσει κάποιος άσχημα ή να με προσβάλλει»

Η Ταμίλα Κουλίεβα μετρά πολλά χρόνια πορείας στην υποκριτική με συνεργασίες σπουδαίες και ανεξίτηλες στο χρόνο.

Η ηθοποιός μίλησε για την σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» του MEGA και για τα κοινά που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται και αν έχει τύχει ποτέ να φύγει από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου.

Φέτος, σας συναντάμε τηλεοπτικά στη «Σκοτεινή Θάλασσα» στο MEGA αλλά και κινηματογραφικά στο «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση. Αισθάνεστε τυχερή κι ευλογημένη;

Σίγουρα. Γιατί και οι δύο αυτές δουλειές με εκφράζουν απόλυτα, έχουν νόημα και αισθητική. Με θεωρώ τυχερή, αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι την «προκαλούμε» και την τύχη μας. Μεγάλη τιμή να δουλεύω με τη Μιμή Ντενίση και όλους τους υπέροχους συναδέλφους και με ένα τόσο σπουδαίο θέμα με το οποίο καταπιάνεται. Νιώθω ευγνώμων.

Στη «Σκοτεινή Θάλασσα» ενσαρκώνεται τον ρόλο της Όλγας Γκορίτσα. Πείτε μου δυο λόγια για τον ρόλο και ποια τα κοινά σας με την ηρωίδα;

Ο Νίτσε είπε ότι η αισθητική είναι η ηθική του μέλλοντος. Οπότε όταν αναφερόμαστε στην αισθητική, μιλάμε για την ουσία των πραγμάτων. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η δουλειά έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί όλοι οι χαρακτήρες είναι άνθρωποι με αδυναμίες, μυστικά, σκοτεινές πλευρές και δεν υπάρχουν καλοί και κακοί. Την ηρωίδα μου την συναντάω στο δυναμισμό που κι εγώ έχω σαν άνθρωπος κι ότι αυτή η γυναίκα αντιδρά άμεσα σε κάτι που μπορεί να την ενοχλεί, όπως επίσης κάνω κι εγώ. Σε όλα τα υπόλοιπα διαφέρω μαζί της!

Θα υπάρξει 2ος κύκλος της σειράς;

Όχι. Η σειρά είναι προγραμματισμένη για 30 επεισόδια και ολοκληρώνεται.

Σας έχει τύχει ποτέ να φύγετε από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Δε θα έπαιρνα μέρος σε μια δουλειά και δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν με εκφράζουν. Δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να μου μιλήσει κάποιος άσχημα ή να με προσβάλλει. Οι συγκυρίες που έχω βρεθεί ως τώρα ήταν με ανθρώπους που εκτιμώ απεριόριστα και εισέπραξα σεβασμό. Όταν υπήρξε ένα περιστατικό πολύ παλιά, για το οποίο έχω αναφερθεί αρκετές φορές, αντέδρασα άμεσα και ξεκαθάρισα τα πράγματα. Πάνω στη δουλειά, πάντα υπάρχουν εντάσεις και αντίλογοι. Αλλά είναι το δημιουργικό κομμάτι του επαγγέλματός μας.

Ο πρώην σύζυγος σας, Γρηγόρης Καραντινάκης είναι σκηνοθέτης και στην ταινία της Σμύρνης και στη «Σκοτεινή Θάλασσα». Πόσο εύκολη είναι αυτή η συνεργασία;

Η συνεργασία είναι άκρως δημιουργική και απενοχοποιημένη από την προσωπική σχέση που είχαμε. Τελείωσε η ερωτική μας σχέση και το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Εκείνο που έχει μείνει είναι μία ουσιαστική φιλία, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία. Υπάρχει σχέση σε βάθος χρόνου και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Επίσης το πιο σημαντικό που μας ενώνει, είναι ο γιος μας.

Θεωρείτε ότι είστε μια καλή μητέρα;

Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ, αλλά πιστεύω ότι όταν αγαπάς το παιδί σου, θα κάνει λιγότερα λάθη. Οφείλουμε να αγαπάμε τα παιδιά μας αλλά οι μαμάδες πρέπει και να προσέξουμε να μην τα «πνίξουμε» από τη πολλή αγάπη.

Κάνατε ποτέ «εκπτώσεις» στη ζωή σας για χάρη της δουλειάς;

Ναι φυσικά. Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτό, αλλά μου το αναγνωρίζω ότι συνέβη.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved